пʼятниця, 06 листопада 2020 18:31

Корисні поради з вибору меблів, коли у домі є тварини

Меблі варто вибирати не тільки по кольорі чи ціні. Вони мають ще й бути стійкими перед кігтями домашніх тварин. Дорогий диван може постраждати від брудних лап вихованця.

Автор: eden.ua
  Назвали оббивки меблів, які стійкі до котячих кігтів і шерсті
Назвали оббивки меблів, які стійкі до котячих кігтів і шерсті

Є спеціальні тканини, які можуть витримувати подряпини від кігтів. Також перешкоджають чіпляння шерсті тварин і протистояти виникненню брудних плям.

Основні рекомендації при виборі меблевої оббивки:

1. Вибирати тканину з щільним переплетенням без складної текстури. Вони мають позначку "Антикіготь", "Pet Friendly"або Мікрофібра. Ця синтетична тканина фактурою нагадує замшу і легко чиститься. Не вибаглива в догляді, має високі показники зносостійкості. Мікрофібра доступна для будь-якого гаманця і має широку палітру кольорів на будь-який смак.

Завдяки відсутності переплетень, мікрофібра стійка до подряпин, оскільки кігтям нема за що чіплятися. Плями легко видаляти з меблів з мікрофібри, промокнувши рушником. Потім промити мильним розчином.

2. Триматися подалі від світлих кольорів, навіть якщо ідеально вимуштруваний вихованець. Краще вибрати вугільно-сірі, коричневі відтінки для м'яких меблів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухонні хитрощі: як збільшити місце для зберігання дрібниць

3. Вибирати оббивку, спеціально створену для інтенсивного використання. Кращим варіантом буде вибір тканини, що стійка до плям з властивістю EverClean Plus.

Ці тканини виготовлені за спеціальною технологією, щоб відштовхували вологу і не притягували бактерії. Не дивлячись на спеціальне просочення, такі меблеві тканини не втрачають своєї м'якості, а різноманітність кольорів і дизайнів вражає уяву.

Лайфхаки допомагають перетворити прибирання будинку з муки у задоволення. Є цікаві ідеї, які допомагають швидко навести порядок. Про них - далі у статті.

Зараз ви читаєте новину «Корисні поради з вибору меблів, коли у домі є тварини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути