Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2021 02:28

Казковий краєвид: показали розкішний будинок на озері
11

Фото: homedit.com

На кордоні американських штатів Каліфорнія і Невада є вражаючий будинок. Він розміщений у захоплюючій атмосфері, високо в горах і недалеко від озера на клаптику землі, наповненому чудовим природним ландшафтом.

Архітектори подарували будинку величезні вікна, які пропускають світло, свіже повітря. Сильний зв'язок між будинком та красивим ландшафтом навколо підкреслюється кількома іншими способами. У цьому допомагають сучасний наземний басейн, який безперешкодно встановлює візуальну неперервність між ним та озером Тахо, що знаходиться поруч.

У головній вітальні є велика стеля, яка допомагає створити дуже відкриту, повітряну та розкішну атмосферу. Там є розсувна скляна стінка, яка з'єднує його з відкритим внутрішнім двориком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали ідеї оформлення ванної у заміському будинку

Основна вітальня, яка знаходиться на першому поверсі. Там є кам'яний камін, який знаходиться між кухнею та їдальнею. Стіл із живим краєм додає тепла простому декору, який інакше поєднується зі стелею та підлогою.

В передмісті Сіетла у штаті Вашингтон збудували особняк правильної форми з прямими кутами. Не дивлячись на таку просту форму, дім вражає.

Сучасні лаконічні інтер'єри зі скляними стінами непросто зробити досить затишними, але дизайнерам із студії Heliotrope це вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Казковий краєвид: показали розкішний будинок на озері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути