Ексклюзиви
вівторок, 25 вересня 2018 13:14

Який інструмент повинен бути у справжнього господаря?

Який інструмент повинен бути у справжнього господаря?
Інструменти, які просто зобов'язані бути у кожного господаря будинку. Фото: Домодел

Якщо ще якихось кілька десятків років тому в коморі або гаражі кожного поважаючого себе хазяїна зберігався інструмент на всі випадки життя, то сьогодні багато чоловіків не купують інструмент навіть при його відносно невисокій вартості та найбагатшому асортименті. Ми підібрали інструмент, який просто зобов'язаний бути у кожного господаря будинку.

Шуруповерт

Вибір шуруповертов сьогодні фактично безмежний. Ми рекомендуємо підбирати функціональну модель, що дозволяє не тільки вкручувати і викручувати шурупи, але і дозволяти працювати в режимі дрелі, яка впорається з локальними завданнями у вашому домі. Важливо наявність підсвічування і акумулятора, що дозволяє працювати далеко від електромережі - на присадибній ділянці або в незручному місці.

Електролобзик

Ще хлопчиком, вирізаючи зайця з фанери на уроках праці, переважна більшість хлопчаків мріяло про лобзик, який би самостійно пиляв. Тепер така можливість є. Вибрати електролобзик за цінами нижчими від ринкових можна прямо в інтернеті - досить лише перейти за посиланням http://ek.ua/list/348/ на сервіс порівняння цін. У цьому каталозі ви точно виберете надійну модель від надійних і перевірених виробників та постачальників.

Болгарка

Без кутової шліфувальної машини немислимий побут сучасного чоловіка, який своїми руками наводить порядок в домі, майструє і виготовляє. Цей інструмент точно стане в нагоді хоча б раз в житті. Не варто відкладати його покупку в довгий ящик, поки є можливість заощадити з Е-Каталогом.

Зварювальний апарат

Якщо раніше умільці майстрували апарати за допомогою всіляких саморобних деталей, то сьогодні запросто можна придбати негабаритний і зручний зварювальний апарат від вітчизняних та іноземних виробників за копійки. Зварювальний апарат незамінний в приватному будинку і на дачній ділянці, і необхідний як в ході будівництва, так і поточного косметичного або капітального ремонту всього, що можливо.

Зараз ви читаєте новину «Який інструмент повинен бути у справжнього господаря?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути