четвер, 15 березня 2018 16:11

Які моменти важливі при виборі спа-басейну

Вибір цих прекрасних предметів розкоші великий. Можна підібрати вбудований басейн, а можна просто поставити його на землю або підлогу. Можна оснастити фонтаном, а можна музичним супровідом. Є навіть басейни з телевізором!

На що звертати увагу при виборі? Перше, що необхідно розрахувати це розміри місць, де буде встановлений басейн. Чи впишеться обраний екземпляр в це місце? Це найголовніше. До басейну необхідно залишити досить просторі підходи для зручності користування та обслуговування.

  Корисні поради при виборі спа-басейну
Корисні поради при виборі спа-басейну

Тепер бюджет. Вартість таких пристроїв висока. Якщо дуже хочеться, а грошей немає, можна купити для початку надувний екземпляр. Він коштує дешевше і компактний. Тобто його тимчасово можна встановити навіть на маленькому просторі. Незручності не матимуть вирішального значення. Можна придивитися до вторинного ринку спа-басейнів. Заощадите, але тоді робіть основний упор на якість.

А якщо бюджет дозволяє, то справа тільки в уяві. Спа-процедури повинні приносити максимум задоволення. Для цього басейни обладнують системами масажу. Існують системи підводної музики. Звуки проходять прямо крізь тіло людини, яка купається, і гармонізують її (при правильному виборі твору)!

Якщо спа-басейн буде встановлений на вулиці, потрібно звернути увагу на вибір матеріалу, з якого зроблена конструкція. Дерево добре зберігає тепло, але вимагає ретельного догляду. Скловолокно дешевше, але його покриття потребує оновлення. Теплопровідність бетонних конструкцій значно вища, ніж дерев'яних. А ось басейн зі склопластику створюється незвичайних і химерних форм. Ще дешевше спа з акрилу, їх можна переміщати по ділянці.

Деякі басейни вимагають теплоізоляції. Наприклад, скловолоконні утеплюють піною з поліуретану. Торкрет-бетонний не утеплюють. Також важливий санітарний стан басейну. Краще догляду піддаються акрилові й склопластикові конструкції. Вони також більш стійкі до утворення протікання.

Можна, звичайно, придбати всі деталі окремо. Але вони можуть погано з'єднуватися, що обов'язково призведе до поломки. Хоча вартість набору дещо більша, ніж окремих деталей, зате вони відмінно підібрані і добре функціонують разом.

  Корисні поради при виборі спа-басейну
Корисні поради при виборі спа-басейну

Зараз ви читаєте новину «Які моменти важливі при виборі спа-басейну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути