середа, 02 грудня 2020 21:34

Інтер'єр з характером: венеціанська штукатурка творить чудеса
13

Фото: happymodern.ru

Звичний вигляд житла стомлює. Щоб додати йому характеру та родзинки, варто обрати венеціанську штукатурку. Такий матеріал буде відмінно виглядати в будь-якій кімнаті квартири. Створюючи об'ємні пейзажі або просте переливання, можна зі звичайної кімнати зробити маєток.

Венеціанська штукатурка наноситься з особливих технологій, її не можна просто взяти і нанести на поверхню. Потрібен спеціальний професійний підхід.

Така штукатурка наноситься в декілька шарів -від трьох до дванадцяти шарів. Кожен повинен повністю бути рівним Наноситься вона мазками або ж плямами нерівномірно. І роблять це спеціально для отримання цікавого візуального ефекту.

Головною особливістю венеціанської штукатурки є її склад. Вона складається з відходів, що залишилися після обробки мармуру, або таких мінералів, як граніт, кварц, малахіт і інші. Як правило, це частинки різних розмірів, але чим вони менші, тим більш гладкою вийде площину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чого почати планування спальні: дизайнерські поради

Як і для інших ремонтних процедур, в даному випадку вам знадобиться спеціальний інвентар. Кожен з предметів має своє призначення.

Необхідні: грунтовка з кварцовим наповнювачем, штукатурна суміш для створення венеціанської штукатурки, барвники, віск, шкурка дрібної фракції для затирання і шліфування.

Особливою має бути кельма - з закругленими краями, щоб не залишати некрасивих різких слідів на поверхні.

Панно з плитки в ванну – кращий варіант декорування простору. Розробка унікального дизайну являє собою складну задачу, оскільки приміщення відрізняється підвищеним рівнем вологості. Тому варто використовувати спеціальні матеріали.

При формуванні вигляду, варто зберігати нейтральність ванної кімнати.

Зараз ви читаєте новину «Інтер'єр з характером: венеціанська штукатурка творить чудеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути