пʼятниця, 15 травня 2020 02:28

Ідеальна підлога: показали 20 ідей дизайну вітальні
21

Фото: remontbp.com/

Найчастіше у вітальні кладуть на підлогу ламінат. Це ідеальне співвідношення ціни і якості.

За дубовий паркет середнього класу заплатите в два рази дешевше, ніж за паркетні підлоги з екзотичних дерев. Його довговічність може збільшити циклювання. Це метод відриву верхнього шару і повторного покриття його лаком. Така процедура дорога, але вигідна в разі дерев'яного паркету. Замість заміни всього підлогового покриття ви можете оновити його на 30% від вартості.

Також у вітальні на підлозі може бути плитка. Це особливо поширене рішення, коли вітальня з'єднана з відкритою кухнею. Щоб домогтися бажаного ефекту однорідності в обох кімнатах, на підлогах укладають плитку.

Якщо зважилися на цей матеріал обробки, то фахівці з дизайну інтер'єру рекомендують плитку для вітальні в світлих, теплих тонах або в узорах, що імітують дерево. Крім того, вона має один великий недолік - від такого покриття постійно віє холодом. Рішення проблеми - підігрів підлоги, але це дороге вкладення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскрава вітальня: як вдало поєднати модний салатовий колір

В даний час на ринку з'явилося кілька нішевих рішень, які отримують все більше послідовників. Одним з них є пробкова підлога, яка поглинає шум і забезпечує високий комфорт при ходьбі.

Існує багато видів пробкових підлогових покриттів: від панелей, дощок до пробкових підлогових покриттів. Ціна приблизно така як за ламінат.

Крім оформлення підлоги виникають питання і з дизайном стелі.

Сьогодні дизайнери відходять від вже звичної білої стелі. При створенні інтер'єрів в хід йдуть оригінальні мотиви і елементи. Стеля може бути різьблена, тканинна або з геометрих фігур. Таке вирішення доречне, щоб не вирівнювати поверхню стелі. Чого не вийде уникнути при фарбуванні.

Проте навіть фарбована стеля може бути не монотонною, якщо правильно підібрати колір. Наприклад, сірий чи чорний. Ідеально поєднуються зі світлими стінами.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальна підлога: показали 20 ідей дизайну вітальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути