понеділок, 29 квітня 2019 23:28

Холодильник на тісній кухні: 10 способів вписати його в інтер'єр
12

Фото: archidea.com.ua

Проблеми з розміщенням холодильника буває не тільки на тісній кухні. Такі ж проблеми виникають у просторих приміщеннях. У кожної кухні своя планування і різні розміри. Сучасний дизайн інтер'єру, інноваційні технології та творчий підхід професіоналів дозволяють найкращим чином вирішити цю проблему.

1. Щоб зберегти максимум простору на невеликій кухні, знайдіть вільний куток для установки холодильника. Існують колекції, які пропонують вузькі і подовжені форми холодильника, що є відмінним варіантом для грамотного дизайну в комплекті з кухонним гарнітуром і економії місця.

2. Розміщення біля дверей - зручний альтернативний варіант куточка. Це вирішить проблему поділу кухні на зони. Тому що холодильник, як великий об'єкт може стати роздільником зон між робочою зоною і обідньої.

3. Відмінний варіант є міні холодильник з розміром пральної машини під стільницею. Або вбудувати у шафі. На просторій кухні часто можна бачити глухий кухонний гарнітур з вбудованим холодильником в одній із шаф. Він невидимий і схований від очей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайн кухні без помилок: 10 способів вирішення

4. Холодильник з нержавіючої сталі найкраще підходить для оформлення в сучасному стилі хай-тек або мінімалізм. Дуже добре виглядає духовка і мікрохвильова піч, встановлені одна над іншою в дизайні нержавійки поруч з таким же холодильником.

5. Традиційні білі або металеві холодильники вже менш популярні. Сьогодні дизайнери пропонують вибирати бордові, бірюзові, блакитні, сині, червоні, чорні та навіть помаранчеві.

Незвичний ефект створюють яскраві принти по всій двері, наприклад, у формі соковитих оливок, кольорового соняшнику, квітучого тюльпана, карти світу, абстракції або вишуканого орнаменту.

Головне в оформленні маленької кімнати — використати наявний простір у повній мірі й не перевантажити його при цьому зайвими речами. Панівний колір краще обирати з нейтральної палітри. Причому перевагу віддавати рекомендується світлим тонам: темні не лише обтяжують простір, а й візуально звужують його. Для створення акцентів допустимо використовувати більш яскраві й насичені відтінки.

Зараз ви читаєте новину «Холодильник на тісній кухні: 10 способів вписати його в інтер'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути