Ексклюзиви
понеділок, 31 грудня 2018 23:28

Домашні ритуали для новорічної ночі, які дозволять привабити багатство

Домашні ритуали для новорічної ночі, які дозволять привабити багатство
Новорічної ночі усі ритуали набувають особливої сили. ФОТО: rat-felt.ru

У новорічну ніч усі обряди й замовляння набувають набагато потужнішої сили. Особливо дієвими стають направлені на примноження фінансового благополуччя й успіху.

Про новорічні ритуали, які допоможуть захиститись від матеріальних труднощів і прикликати багатство, розповів ресурс vkazivka.

1. На святковий стіл у новорічну ніч рекомендується поставити блюдце, наповнене пшеницею, рисом і вівсом у перемішку з монетами й жолудями. Це допоможе задобрити символ 2019 року – Земляного Кабана.

2. Розмістити на новорічному столі важливо також фігурку свині або наповнену монетками скарбничку такої ж форми. Краще поставити її в самому центрі. Так символ року одразу зрозуміє, що в цьому домі його не проігнорували й подарує натомість свою прихильність.

3. Перш ніж гості сядуть за святковий стіл, по ньому слід тричі стукнути ложкою й промовити при цьому такі слова: "Як нині на столі всього багато, най так буде й увесь рік".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишно та зі смаком: як декорували будинки до Різдва у середині ХХ століття

4. За святковий стіл новорічної ночі не можна сідати з порожніми кишенями. Варто покласти в них хоча б по декілька монет. Під бій курантів монетами слід подзвеніти: їхній дзенькіт приманить фінансову удачу.

У праву кишеню можна помістити також грошову купюру номінальною вартістю не менше 10 грн. При цьому важливо, аби вона не була пом'ята. Це теж допоможе оминути появи в новому році фінансових труднощів.

5. До бою курантів слід збризнути поріг дому молоком. При цьому необхідно проговорити наступне: "Як багато крапель в молоці, хай стільки радості буде мені". Це теж дозволить прикликати в дім достаток.

6. У найнижчий відсік холодильника слід покласти мішечок із трьома мідними монетами. При цьому важливо дотриматись 2-х умов: усі монети мають лежати решкою вгору, а сам мішечок повинен бути зроблений із червоної тканини. Це дозволить привабити матеріальне благополуччя й процвітання.

Раніше назвали 10 справ, які потрібно було зробити до Нового року. У новорічну ніч варто звіритись з наведеним списком і похвалити себе за все реалізоване. Із невдач слід винести урок, зокрема проаналізувати їхню причину й подумати, як можна все виправити. Заразом рекомендується скласти детальний план на наступний рік.

Зараз ви читаєте новину «Домашні ритуали для новорічної ночі, які дозволять привабити багатство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути