четвер, 29 березня 2018 05:28

Дизайнери показали, як має виглядати комфортна спальня
5

Додайте шпалери, щоб створити акцент для легкого оновлення спальні
Фото: homester.com.ua
Поставте біля ліжка столи замість тумбочок із цікавими скульптурами
Дизайнери рекомендують створити власну спинку ліжка
Темні стіни створюють певний затишок і привабливі почуття
Фахівці із інтер'єру рекомендують біля ліжка ставити м'які крісла

Дизайнери повідомили ідеї для спальні, які зроблять сон комфортним і внесуть деталі нового у звичний інтер'єр квартири чи будинку.

Додати шпалери

Додайте шпалери, щоб створити акцент для легкого оновлення спальні. Виберіть тільки одну стіну, щоб стала фокусом для вашої кімнати. Найчастіше - це стіна за ліжком. Із кольорами можна сміливо експериментувати.

Оточити ліжко

Поставте біля ліжка столи замість тумбочок із цікавими скульптурами. Не забудьте подбати про світло і додайте кілька декоративних ламп. При виборі бічних столів вибирайте їх висотою на рівні матрацу - так вони не будуть виглядати занадто маленькими.

Змініть спинку ліжка

Дизайнери рекомендують створити власну спинку ліжка, зробивши її м'якою чи твердою. Темна пофарбована обробка дерева дає візуальний акцент і пов'язує площини. Фахівці рекомендують для визначення мінімальної висоти спинки ліжка піднімати подушки і зафіксувати на 20 см вище цієї позначки.

Створіть затишний куточок

Фахівці із інтер'єру рекомендують біля ліжка ставити м'які крісла. Це зменшує гостроту кута кімнати, також можна поставити невеликий стіл, твори мистецтва і отоманку, якщо дозволяє площа кімнати. Таким чином буде місце для відпочинку і комфортне місця для сну.

Пофарбуйте стіну в темний колір

Цей варіант рекомендують для сміливців, які можуть змінити спальню кардинально. Темні стіни створюють певний затишок і привабливість. Але потрібно тримати баланс кольорів - якщо стіни будуть темними, то підлога і стеля мають бути світлими. Можна додати кілька акцентів того ж кольору на ліжко у вигляді подушок чи накидки аналогічного кольору.

Якщо бракує фантазії, використайте ідеї в найкращих кімнатах дорогих готелів. Адже їх розробляють одні із кращих дизайнерів світу. Пара зручних стільців в кінці ліжка додадуть комфорту і забезпечать спокійне прочитання улюбленої книги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підібрати штори для спальні.

Для створення затишної атмосфери можна використати всього кілька кольорів. Так інтер'єр буде виглядати унікальним та довершеним. Комбінування двох кольорів - це стильне, модне і цікаве рішення, що зробить дизайн більш свіжим і привабливим. Спочатку потрібно зонувати спальню, розділивши її на робочу зону і зону для відпочинку.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери показали, як має виглядати комфортна спальня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути