середа, 18 серпня 2021 02:28

Дизайнерська річ із непотребу: що зробити з дерев'яних спилів
12

Декор своїми руками: що зробити з дерев'яних спилів
Фото: idei-dekoru.com
Декор своїми руками: що зробити з дерев'яних спилів
Декор своїми руками: що зробити з дерев'яних спилів
Декор своїми руками: що зробити з дерев'яних спилів
Декор своїми руками: що зробити з дерев'яних спилів

Дерев'яний декор не виходить з моди. Ці вироби не тільки виглядають стильно, але й екологічно чисті. На них не треба витрачати забагато грошей. Для цього потрібні дерев'яні спили.

Природні матеріали для інтер'єру та декору дому дозволяють створити абсолютно не схожі один на одного ідеї. Можна викладати доріжки, створювати меблі чи світильник. Вони скрізь і всюди будуть доречні.

Для викладання садової доріжки варто розпиляти дерево на кругляки товщиною 5-10 см. Всі деталі обробити спеціальним розчином, який захистить матеріал від розтріскування і гниття. Це збільшить термін служби. Розрівняти майданчик, розкласти просушені дерев'яні спилі та утрамбувати. Вільний простір заповнити корою, тирсою, галькою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок на дачі: як створити затишок для сім'ї

Садову доріжку, зроблену з дерев'яних спилів, деякі обрамляють бордюром. Варіантів тут безліч.

Дерев'яні спилі використовують не лише зовні, а й усередині будинку. Декор стін дерев'яними спилами — один з найпоширеніших способів створення інтер'єру в екостилі. Кругляки наклеюють на поверхню стіни і покривають лаком.

Картини та панно, створені із застосуванням дерев'яних спилів, стануть прекрасним декором приміщення, оформленого в стилях прованс, рустик, кантрі.

Ніщо так не прикрашає будівлю, як гарна прибудова. Вона дозволить родині та друзям відпочивати на свіжому повітрі із комфортом.

Не треба плутати терасу із верандою. Остання - частина будинку, яка обов'язково має дах. Її можна зробити утепленою. Тераса ж — окремий відкритий настил на спеціальному фундаменті. До неї зручно зробити легкий навіс від сонячних променів та дощу.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнерська річ із непотребу: що зробити з дерев'яних спилів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути