середа, 05 травня 2021 09:55

Дизайнери визначили колір спальні, яка розслаблює та заспокоює
13

Бірюзова спальня - особливості кольору
Фото: remontbp.com
Бірюзова спальня - особливості кольору
Бірюзова спальня - особливості кольору
Бірюзова спальня - особливості кольору
Бірюзова спальня - особливості кольору

Бірюзовий колір створює у кімнаті особливу атмосферу. Він дарує відчуття спокою і огортає прохолодою. Тому саме цей відтінок часто використовується дизайнерами для оформлення інтер'єру спальні.

Вітальня заслужено вважається "серцем" житла, де відбуваються найбільш значущі події. А у спальні завжди хочеться створити максимально затишною і комфортною. Бірюза заспокоює і розслаблює.

Для приміщень з невеликою квадратурою актуально використання світлих бірюзових відтінків, які візуально збільшать площу. Якщо ви бажаєте міксувати бюрюзу з іншими тонами, то тут слід віддати перевагу білому, сірому, бежевому і іншим спокійним відтінкам.

Дизайнери рекомендують одночасно поєднувати кілька відтінків сірого - світло-сірий, димчастий і попелястий. Вони на загальному тлі бірюзового оформлення будуть гармонійно доповнювати один одного.

Для спальної кімнати, в якій переважають бірюзові тони, стіни можуть бути оброблені декоративною штукатуркою, пофарбовані фарбою або обклеєні шпалерами. При цьому якщо ви вирішили "одягнути" всі стіни в колір морської хвилі, то слід зупинити вибір на більш світлих відтінках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перетворити мінуси тісної квартири на плюси

При виборі меблів слід звернути увагу на гарнітур і інші предмети сірого, бежевого або коричневого кольору. Оригінальним рішенням може стати комбінований варіант меблювання. Наприклад, бежева шафа, біле ліжко і бірюзові приліжкові тумбочки та килимки.

Яскраві штори зроблять спальню більш колоритною. Кільця на карнизах або декор дозволять підкреслити віконні прорізи і оригінальність бірюзового. Середземномор'я. Біло-бірюзовий дует чудово підходить для дизайну з класичними нотками і чудово впишеться в такі сучасні напрямки, як хай-тек або мінімалізм.

Також зараз на піку популярності дизайн житла у темних тонах. Це доводить столична квартира 75 м2. Під час її ремонту використали кольори коричневий, графітовий та сірий.

Інтер'єр кухні-вітальні виконаний в сірих відтінках з дерев'яними та графітовими елементами. Кухню та вітальню умовно розділяє острів для приготування їжі з хромовою витяжкою, а також обідній стіл на чотирьох людей.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери визначили колір спальні, яка розслаблює та заспокоює». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути