Ексклюзиви
вівторок, 27 квітня 2021 14:33

Як перетворити мінуси тісної квартири на плюси
9

Інтер'єр малої квартири: як зробити житло зручним
Фото: instagram.com
Інтер'єр малої квартири: як зробити житло зручним
Інтер'єр малої квартири: як зробити житло зручним
Інтер'єр малої квартири: як зробити житло зручним
Інтер'єр малої квартири: як зробити житло зручним

Ремонт малої квартири завжди викликає багато запитань. Хочеться зробити житло максимально комфортним і функціональним. Для цього потрібен правильний і грамотний підхід. Як уникнути помилок у маленькій квартирі й зробити її недоліки перевагами – розповіли дизайнери інтер'єру з Yaranga Interior Design.

Як цього досягти написали спеціалісти Yaranga Interior Design в Інстаграм.

1. У маленькій квартирі можна знайти місце для компактного робочого столу. Тоді виникає питання, де ховати канцелярське приладдя. Рішенням є неглибока полиця з кількома відділеннями. Цього буде достатньо для книг, журналів, підставок під канцелярії.

2. Якщо квартира дуже скромних розмірів і поставити повноцінний обідній стіл ніде, підійде стіл-трансформер. З компактного журнального столика він перетворюється в обідній.

3. Бувають просторі "однушки", а бувають тісні трикімнатні. Часто це залежить не тільки від площі, а й від планування. Рішення: перепланування та об'єднання кількох кімнат в одну. Об'єднання кухні та вітальні створює відчуття простору, а також з'являється додаткова площа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтер'єр сучасної квартири, у який важко не закохатися

4. Суттєвий мінус невеликих квартир – відсутність місця для зберігання речей. Допоможе правильне використання кожного сантиметра простору: антресолі, шафи до стелі, місце під ліжками та ін.

5. Використовуйте сміливі кольори, вішайте картини на стіни, знайдіть місце не для чергової шафи, а для дизайнерської речі, і ви зрозумієте, що живете в розкішних апартаментах.

Інтер'єр передпокою створює враження про всю квартиру. Зараз модном є оздоблення за допомогою цегельної кладки або матеріалів, її імітують. Таке рішення дозволяє створити дивовижну атмосферу і задає настрій всьому приміщенню.

Це також додаткове утеплення стін і шумоізоляція. За ним просто доглядати, протерши вологою серветкою від забруднень.

Зараз ви читаєте новину «Як перетворити мінуси тісної квартири на плюси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути