пʼятниця, 26 березня 2021 14:37

Декоративні подушки прикрасять будь-яку кімнату
13

Як підібрати декоративні подушки під інтер’єр
Фото: remontbp.com
Як підібрати декоративні подушки під інтер’єр
Як підібрати декоративні подушки під інтер’єр
Як підібрати декоративні подушки під інтер’єр
Як підібрати декоративні подушки під інтер’єр

В облаштування інтер'єру особливе місце належить текстилю - декоративним подушкам. Вони підкреслюють стильову спрямованість дизайну, вносять яскраві акценти. Також чудово згладжують обриси кутових деталей на меблях, експлуатуються в якості зручного підголівника або підставки під ноги. Служать сполучною ланкою між предметами меблів і іншими деталями інтер'єру.

Ці аксесуари супроводжують створення максимально затишної атмосфери і вигідно підкреслюють стильове рішення загальних оформлення будь-якої кімнати. Вони відрізняються між собою за розмірами, формою, тканин, з яких виготовлений чохол і наповнювача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіолетова квартира зі смаком: оригінальне дизайнерське рішення

Класичні моделі зі стандартними розмірами 40х40 см, 70х70 см або 20х20 см. Також подушки у вигляді валиків і ексклюзивні моделі незвичайної форми зі складним дизайном.

Особливо цікаво виглядають хутряні моделі і подушки з різним декором у вигляді композиції з намистин або аплікації. Найбільш популярними формами декоративних подушок є квадрат і прямокутник, які універсально підходять до будь-якого виду меблів. Також овал або круг, ідеально доповнюють інтер'єри з нотками східній стилістики.

Будь-яка декоративна подушка складається з внутрішнього і верхнього чохла. На виготовлення внутрішньої частини використовується досить щільний бавовна або бязь. Що стосується пошиття зовнішнього чохла, то в цьому випадку слід віддати перевагу оббивним тканинам. Це може бути фетр, шкіра або екошкіра, гобеленові тканини, оксамит, льон або ситець.

Не менш важливою деталлю вважається внутрішній вміст декоративних подушок. Виробники використовують як натуральні наповнювачі: пух, пір'я і шерсть тварин, а також спеціальне бамбукове волокно, поролон, різні трави і гречане лушпиння.

Такі матеріали, як синтепон, холлофайбер, латекс, холллофан або пінополіуретан відносяться до штучних наповнювачів.

При створенні інтер'єру, слід обов'язково враховувати всі нюанси. Починаючи від вибору стильового рішення, закінчуючи кольоровою палітрою. Звернути саме на колір інтер'єру, від якого й залежить психологічне здоров'я.

За допомогою гри відтінків можна скорегувати форму кімнати.

Зараз ви читаєте новину «Декоративні подушки прикрасять будь-яку кімнату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути