вівторок, 16 березня 2021 16:15

Модні яскраві кольори 2021 року в інтер'єрі
20

Інтер'єр 2021: як стильно поєднати кольори
Фото: remontbp.com
Інтер'єр 2021: як стильно поєднати кольори
Інтер'єр 2021: як стильно поєднати кольори
Інтер'єр 2021: як стильно поєднати кольори
Інтер'єр 2021: як стильно поєднати кольори

При створенні інтер'єру, слід обов'язково враховувати всі нюанси. Починаючи від вибору стильового рішення, закінчуючи кольоровою палітрою. Звернути саме на колір інтер'єру, від якого й залежить психологічне здоров'я.

За допомогою гри відтінків можна скорегувати форму кімнати.

Колірне рішення інтер'єру дозволяє сформувати правильне сприйняття будь-якого інтер'єру. 2021 року будуть актуальні яскраві відтінки. А основу інтер'єру варто зробити з сірим або бежевим. Подібна пропозиція діє заспокійливу на психіку людини. На такому тлі виразно виглядають яскраві деталі. Така основа може наповнювати приміщення прохолодою або теплом.

Синя палітра багатогранна. Є кабальтовий, блакитно-синій, сапфіровий, сіро-блакитний, "китайський фарфор" та інші. Не менш ефектно й оригінально виглядають "чисті" темно-синій або насичений блакитний відтінок у різних поєднаннях з іншими тонами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дурного не порадить: 3 кроки до гармонії інтер'єру

Яскраві варіанти з іншими відтінками допоможуть уникнути відчуття буденності і освіжать будь-який дизайн. Це стосується і кольору гарбуза, обліпихи, манго, чорної смородини чи аквамарину.

Інтер'єр кухні повинен максимально підкреслювати її практичність, багатофункціональність і комфорт. У цьому допомагає дизайн у сірих відтінках через багатогранність і нейтральність.

Колір заспокоює, не тисне на підсвідомість. Зараз він вважається ультрамодним, тому підходить для будь-яких стильових рішень. З ним кухонні поверхні не потребують постійного догляду, а тони вдало приховують крихти, забруднення і пил.

Зараз ви читаєте новину «Модні яскраві кольори 2021 року в інтер'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути