середа, 25 липня 2018 20:50

Чого не зробиш для домашніх улюбленців: показали розкішні котячі готелі
6

Взяти кота із собою в подорож нині не проблема. Готельна індустрія пропонує дбайливим господарям пухнастиків ідеальне рішення — спеціалізовані котячі готелі.

Якщо раніше подібні заклади були в диковину, сьогодні знайти їх можна в багатьох куточках світу. Підбірку найрозкішніших котячих готелів представив cheezburger.com.

VAC Cat Hotel & Spa, Китай.

Автор: cheezburger.com
  VAC Cat Hotel & Spa
VAC Cat Hotel & Spa

Цей готель пропонує 15 просторих номерів класу люкс. Для особливо грайливих котів є окрема ігрова кімната. Передбачені для пухнастих мешканців і додаткові послуги, зокрема грумінг і SPA-сеанси.

Кожен номер VAC Cat Hotel & Spa обладнаний кондиціонером і камерами спостереження. Щоб домашні улюбленці не почувалися самотніми, передні стіни спеціально зробили скляними.

Вартість однієї ночі у VAC Cat Hotel & Spa складає близько 1 300 грн за одного кота й 2000 грн за двох. У випадку поселення на тривалий час передбачено знижки.

Longcroft, Велика Британія.

Автор: cheezburger.com
  Longcroft
Longcroft

У цьому готелі домашніх улюбленців поселяють у люксові номера з ліжечками із кованого заліза й розкішним інтер'єром. Пухнастим мешканцям тут пропонують вишукане меню, послуги професійного грумера й музику на вибір. Є в Longcroft і команда людей, яка займається виключно розважальною програмою для тваринок.

За одну ніч в цьому готелі власникам доведеться заплатити від 600 до 2800 грн. За додаткову плату їх улюбленцям тут можуть організувати день спа-процедур, індивідуальний сеанс ігор, обслуговування за системою "все включено" й міні-бар.

Divine Creatures, Австралія.

Автор: cheezburger.com
  Divine Creatures
Divine Creatures

Це 5-зірковий готель, створений за проектом лікарів-ветеринарів. Котам тут пропонують розкішні трирівневі номери, обладнані гімнастичними комплексами, й пентхауси. Додаткові послуги теж наявні: інтернет-зоомагазин і грумінг. За одну ніч в Divine Creatures власники просять від 570 до 2100 грн, що залежить від кількості мешканців і типу номеру.

INGS, Велика Британія.

Автор: cheezburger.com
  INGS
INGS

У цьому готелі котам пропонують одномісні й "сімейні" номери класу люкс, з вікон яких відкривається дивовижний панорамний вид на ліс і безкраї поля. Поспостерігати за пташками пухнаті мешканці зможуть і зі спеціального оглядового балкону.

Умови в номерах INGS задовольнять найвибагливіших: взимку тут працює підлога з підігрівом, влітку — кондиціонер.

Одна ніч у цьому готелі обходиться від 600 до 1800 грн. За додаткову плату тут можна замовити для свого улюбленця VIP-обслуговування, салат-бар з багатим вибором котячої трави, іграшки або сервіс "все включено".

Hotel Cat, Велика Британія.

Автор: cheezburger.com
  Hotel Cat
Hotel Cat

Цей готель пропонує 7 просторих люксових номерів, обладнаних котячими будиночками. Протягом свого проживання в Hotel Cat пухнасті мешканці зможуть ласувати смачними стравами, спокійно дрімати на м'якому кріслі, бігати по котячим сходам чи спостерігати за всім, що відбувається за вікном або за скляними дверима їхнього номеру.

Вартість однієї ночі в цьому готелі складає від 730 до 1200 грн. За додаткові 2000 грн кота зустрінуть на місцевому залізничному вокзалі. Окрім того, за додатку плату домашньому улюбленцю організують окреме меню та можливість зв'язатися з господарем по Skype.

Aritside, Франція.

Автор: cheezburger.com
  Aritside
Aritside

Це готель з просторими номерами, обладнаними класичними котячими будиночками, котячими сходами, хатинками-деревами, м'якими меблями й салат-баром з травою. Для розваг домашніх улюбленців Aritside надає великий вибір іграшок і котячий "телевізор" — великий закритий акваріум з рибками. Додаткові послуги теж доступні: послуги грумера, масаж, професійна фотосесія або одне фото на пам'ять, інтернет-зоомагазин і таксі.

За одну ніч в Aritside власники просять від 26 до 55 євро. Загалом вартість залежить від типу номера й кількості мешканців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали старовинні готелі, у яких живуть привиди

Раніше показали 5 готелів незвичайної краси, які гарантують першокласний відпочинок подалі від суєти міського життя. Розташовані вони в місцях, до яких не так легко добратися: посеред великого тропічного лісу, на березі озера поблизу льодовикової долини, у скелястих горах й на південному заході Аляски.

Зараз ви читаєте новину «Чого не зробиш для домашніх улюбленців: показали розкішні котячі готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути