четвер, 06 вересня 2018 16:42

Буяння зелені: показали варіанти оформлення інтер'єру в зеленому кольорі
33

Зелений колір в інтер’єрі завжди буде актуальним.
Фото: bestdesignideas.com
Зелений колір в інтер’єрі завжди буде актуальним.
Зелений колір в інтер’єрі завжди буде актуальним.
Зелений колір в інтер’єрі завжди буде актуальним.
Зелений колір в інтер’єрі завжди буде актуальним.

Зелений створює ефект знаходження на лоні природи. Він заспокоює, розслабляє, дає відчуття захищеності й упевненості в собі.

Дизайнери вважають зелений колір одним із найпрактичніших. Підходить він як для оформлення стелі й стін, так і для меблів та декоративних предметів. Основною перевагою цього кольору є сумісність з практично всією палітрою кольорів. Пише дизайнерський ресурс Вestdesignideas.

Зелений колір має властивість візуально збільшувати простір, тому особливо підходить для невеликих кімнат. Найкраще ефект розширення приміщення проявляється в зелено-білих інтер'єрах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали наймодніший колір інтер'єру 2018

Зелений належить до холодних кольорів. Тому для створення затишної й комфортної атмосфери необхідно додати в інтер'єр теплі тони. Розкішним варіантом для дуету із зеленим в такому випадку є жовтий колір. Таке поєднання викликає асоціацію з весною й пробудженням природи.

Класичною вважається комбінація зеленого з коричневим. Виглядає вона дуже природно, тому добре сприймається оком. Найчастіше таку кольорову гаму використовують для оформлення віталень, спальних кімнат і кухонь.

Гармонійно поєднується також із блакитним і світло-сірим: перший асоціюється з водою, другий — із повітрям. Приємно виглядає зелений на рожевому фоні, яскраво й свіжо — на помаранчевому.

Оригінальним є використання зеленого в комбінації з червоним. Однак тільки ці два кольори брати не варто: їх слід розбавити третім. Таке рішення виглядатиме незвичайно й креативно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подали розкішні ідеї оформлення житла в модному жовтому кольорі

Вибір відтінку зеленого залежить від обраного для оформлення інтер'єру стилю. Приміром, класичний вимагає вибору більш глибоких тонів, а пастельні відтінки підходять для сучасних інтер'єрів. Що ж до hi-tech, найкраще виглядатиме мікс зеленого з іншими кольорами, але без різких переходів.

Раніше назвали найпоширені помилки при виборі кольору стін. Уникнення їх дозволить легко створити гармонійний і цільний простір. У результаті оселя перетвориться на оазис затишку й комфорту.

Зараз ви читаєте новину «Буяння зелені: показали варіанти оформлення інтер'єру в зеленому кольорі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути