вівторок, 04 вересня 2018 12:10

Подали розкішні ідеї оформлення житла в модному жовтому кольорі
12

Інтер’єр у жовтому кольорі цьогоріч є найгарячішим трендом.
Фото: interiorish.com
Інтер’єр у жовтому кольорі цьогоріч є найгарячішим трендом.
Інтер’єр у жовтому кольорі цьогоріч є найгарячішим трендом.
Інтер’єр у жовтому кольорі цьогоріч є найгарячішим трендом.
Інтер’єр у жовтому кольорі цьогоріч є найгарячішим трендом.

Жовтий колір в інтер'єрі дозволить створити позитивну атмосферу й буквально наповнити помешкання світлом. М'які, соковиті чи приглушені відтінки — обирати слід у залежності від типу кімнати й власних уподобань.

Класичним вважається поєднання жовтого з білим. Така комбінація виглядає яскраво, акуратно й вишукано. Окрім того, дозволяє розширити простір, що ідеально для невеликих осель. Пише дизайнерський ресурс Іnteriorish.

Якщо панівною гамою є комбінація жовтого й білого, аксесуари краще підбирати кольору дерева, відтінку червоного вина або моху. Особливо підходить жовто-білий інтер'єр для віталень, спалень, кухонь і столових кімнат.

Соковиті відтінки жовтого ідеально виглядають у поєднанні із зеленими елементами. Така комбінація є виграшною для оформлення дитячих кімнат і кухонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найпоширені помилки при виборі кольору стін

У дуеті з яскраво-жовтим виграшно виглядає кремовий, коричневий і цегляно-червоний. Якщо за основний колір слугують приглушені або м'які відтінки жовтого, доречними будуть вкраплення лілового, зеленого або ніжно-блакитного.

Свіжо й ненав'язливо виглядає комбінація пастельних відтінків жовтого й зеленого або фіолетового. Спокійну атмосферу створити можна за рахунок поєднання жовтого із сірим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пастельні відтінки в моді: показали найвдаліші ідеї оформлення спалень

Усі відтінки жовтого розкішно виглядають у комбінації з кольором шоколаду. Таке рішення дозволяє вдало зіграти на контрасті: інтер'єр буде і яскравим, і спокійним водночас. Створити по-справжньому "запальну" атмосферу допоможе використання яскраво-жовтого з червоним.

Раніше назвали наймодніший колір інтер'єру 2018. Ним виявився жовтий, причому усі його відтінки — від лимона до охри. Однак найтоповішим вважається середній між кольором нагідок і французької гірчиці.

Зараз ви читаєте новину «Подали розкішні ідеї оформлення житла в модному жовтому кольорі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути