Ексклюзиви
понеділок, 13 травня 2019 16:01

Безпека й розкішний вид зсередини: створили ідеальне житло для відпочинку на природі
8

LUMIPOD створений для жителів міста, охочих відпочити на лоні природи від бетонних джунглів.
Фото: lumi-pod.com
LUMIPOD створений для жителів міста, охочих відпочити на лоні природи від бетонних джунглів.
Усередині  LUMIPOD є все необхідне для комфортного відпочинку.
Внутри LUMIPOD есть все необходимое для комфортного отдыха.
Основою конструкції є сталевий каркас.

Французька компанія Lumicene презентувала свій новий проект — модульний будинок LUMIPOD. Представляє собою він збірну конструкцію, яку можна за необхідності розібрати й перевезти в будь-яке місце. Спроектований LUMIPOD як 4-зірковий готельний номер для відпочинку в оточенні природи.

Будинок має форму циліндра. Передній фасад його зроблений із 6 скляних панелей в алюмінієвих рамах. Вони є розсувними. Так, за бажання скляну стіну можна відкрити, прибравши тим самим бар'єр між внутрішнім простором оселі й навколишнім середовищем. У закритому вигляді будинок перетворюється на абсолютно безпечний "кокон". Вказано на офіційному сайті проекту.

Сама конструкція зроблена зі сталі. Зовнішні стіни облицьовані деревиною, обпаленою за стародавньою японською технікою, яка захищає дерево від гниття й шкідників. Інтер'єр оформлено теж з використанням натуральних матеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бетон і камінь: на узбережжі спорудили мінімалістський будинок з розкішним безбортним басейном

Діаметр конструкції сягає 5,5 метрів, висота стелі — 2, 25, загальна площа — 17 квадратних метрів. Усередині облаштовано спальню, ванну кімнату, вбудований гардероб і комору з комунікаціями.

LUMIPOD оснащений системою кондиціювання повітря, яка забезпечує опалення за холодної пори й охолодження приміщення у разі спеки. Є також електричний щиток і водонагрівальне устаткування.

Виготовляють LUMIPOD на замовлення. Будівництво однієї такої конструкції триває 2-4 місяці. На монтаж іде близько 2-х днів.

Із простого складського приміщення зробили затишний будинок із сучасним інтер'єром. Знаходиться він у відлюдній місцевості - на мальовничій ділянці в підніжжі порослого лісом схилу. З південного боку до будинку прилягає тераса, з якої відкривається чарівний вид на навколишні краєвиди.

Зараз ви читаєте новину «Безпека й розкішний вид зсередини: створили ідеальне житло для відпочинку на природі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути