середа, 10 травня 2017 15:46

Як правильно підібрати світильник у дитячу кімнату

Освітлення дитячої кімнати грає таку ж важливу роль, як і правильне розміщення меблів. Від нього залежить збереження зору дитини, її правильний розвиток і нормальний психічний стан.

Краще поєднувати основне світло (люстру) і другорядне (настільної лампи, торшера, бра).

Автор: room.texasdinnercruise.com
  Заборонено ставити один і той ж світильник у кімнату малюків та підлітків
Заборонено ставити один і той ж світильник у кімнату малюків та підлітків

Спочатку необхідно вибрати джерела стельового освітлення. Це загальне джерело світла буде повністю охоплювати кімнату. Є кілька видів стельових світильників для дитячої кімнати:

Люстра

Такий світильник більше підходить для кімнати маленької дитини, яка ще не вміє ходити і не грає в активні ігри. В цьому випадку ви можете вибрати дитячу люстру, прикрашену яскравими малюнками або веселими підвісками.

Також можна декорувати світильник, повісивши на нього дитячі іграшки і брязкальця. А ось в кімнаті старшої дитини, люстрі не місце. Вона може збити її м'ячем або будь-яким іншим предметом під час гри, тим самим травмувавши себе.

Вбудовувані світильники для натяжних стель

Такий вид світильника ідеально підходить для кімнати дитини, що підросла. Він зможе грати в активні ігри в своїй кімнаті вбудовані лампи відмінно розподіляють світло по всій кімнаті.

Світлодіодні панелі

Цей сучасний вигляд світильників також дуже хороший як для кімнати малюка, так і підлітка. Світлодіодні панелі чудово розподіляють світло і виконують декоративну функцію. Такі світильники можуть мати різнобарвну підсвітку, яка дуже сподобається дитині і впишеться в інтер'єр дитячої кімнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як за фен-шуєм обставити спальню

Настільні світильники

Таке джерело світла необхідне для письмового столу дитини, де він робить уроки. Кращим вибором буде настільна лампа з підставкою, нахил якої можна змінити. Так можна підібрати тип освітлення, найбільш комфортний для вашої дитини.

Для молодшого школяра або дошкільника можна вибрати лампу з будь-яким цікавим малюнком або прикрасами. А ось для кімнати підлітка більше підходить лаконічна лампа нейтрального кольору.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно підібрати світильник у дитячу кімнату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути