Ексклюзиви
пʼятниця, 09 березня 2018 23:28

Як облаштувати ванну по фен-шую: 10 дієвих порад
9

Дизайн ванни по фен-шую: 10 дієвих порад
Фото: homester.com.ua
Дизайн ванни по фен-шую: 10 дієвих порад
Дизайн ванни по фен-шую: 10 дієвих порад
Дизайн ванни по фен-шую: 10 дієвих порад
Дизайн ванни по фен-шую: 10 дієвих порад

Згідно за фен-шуєм у ванній кімнаті кожен предмет знаходить своє місце. У ній сконцентрована енергія води - однієї з найважливіших стихій, що відповідає за все живе. Ванна в будинку - не просто енергетичний центр будинку.

1. За фен-шуй ванна повинна знаходитися в північній частині будинку, яка пов'язана з водою. Вхід має не бути на одній осі з входом в будинок.

2. Туалет і ванна не повинні знаходиться на одній осі з обіднім столом, ліжком, робочим місцем, холодильником і плитою. Використана вода витікає в каналізаційні виходи, а значить, забирає з собою життєву енергію важливих зон будинку.

3. Ванна кімната не повинна розташовуватися в кінці довгого коридору. Створюється "стріла" руйнівною енергії, що негативно впливає на здоров'я сім'ї.

4. Добре, якщо погляд при вході у ванну впирається в ванну або умивальник. У суміщених ванних кімнатах ванна і умивальник повинні бути відділені від унітазу хоча б перегородкою, шафою або фіранкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 ідей оформлення кімнати, щоб підняти настрій

5. При вході в поєднану ванну кімнату унітаз не повинен розташовуватися в центрі приміщення, тим більше навпроти дверей.

6. Якщо немає можливості влаштувати вікно у ванній кімнаті, повісьте дзеркало, яке зможе відображати блискучі предмети і матеріали, наприклад, глянсову плитку. Щоб забезпечити вільне протягом потоку Ци в кімнаті, повісьте посередині стелі, над входом або вікном кристал для привнесення гармонії. Ідеальний варіант - "музика вітру".

7. Створити приємну атмосферу допоможе комбіноване освітлення з декількох джерел з м'яким світлом.

8. Кращі кольори для ванної кімнати - білий, світло-бежевий, салатовий, жовто-персиковий, світло-рожевий, ніжно-блакитний, пісочний, кремовий, що сприяють спокійному відпочинку. Кращі кольори для ванної кімнати Вдалим поєднанням вважається темна підлога і світлі стіни. Для ванної кімнати оптимальним колірним балансом вважається палітра, що поєднує в собі всі відтінки білого.

9. Кращі матеріали для сантехніки - хромований метал і білий фаянс. А для обробки поверхонь - мармур, натуральний камінь і кахель. Вітається дерево, але тільки його водовідштовхувальні сорти, скло і керамічна плитка неяскравих відтінків.

10. Варто прибрати з ванної синтетичні матеріали, наприклад, пластик і оргалит. Масивний предмет квадратної форми в чорній рамці уособлює землю і вплине на "рівну" енергетику води.

Зараз ви читаєте новину «Як облаштувати ванну по фен-шую: 10 дієвих порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути