четвер, 22 липня 2021 02:28

Як додати затишку орендованій квартирі без ремонту
8

Ремонт в орендованій квартирі починають з оновлення текстилю
Фото: idei-dekoru.com
Ремонт в орендованій квартирі починають з оновлення текстилю
Ремонт в орендованій квартирі починають з оновлення текстилю
Ремонт в орендованій квартирі починають з оновлення текстилю
Ремонт в орендованій квартирі починають з оновлення текстилю

Затишку орендованій квартирі можна додати і без ремонту. На той потрібно заручитися згодою власників. Хтось не дозволить навіть диван переставити, а хтось буде радий оновленню шпалер.

1. Заміна текстилю - найпростіший спосіб оновити інтер'єр, зробити квартиру сучасної або розставити яскраві акценти. Штори, диван, ліжко-перше, на що падає погляд гостя. Вибирайте щільні, якісні тканини, матові без блиску текстури - вони виглядають дорожче.

Віддайте перевагу великому геометричного малюнка - він виглядає благородніше і стримано, ніж дрібний квітковий орнамент. Краще вибирати "складні" кольору: мох, камінь, нічне небо. Яскраві кислотні кольори добре поєднуються тільки з технологічними інтер'єрами, а це явно не наш випадок.

2. Перетяжка крісел або дивана дорого обходиться, тому можна одягнути новий чохол в магазині.

3. Дзеркала - відмінний спосіб додати простору світла і повітря. Його не обов'язково вішати там, де ви будете в нього виглядати. Додати дзеркало навпроти вікна, і кімната стане більше і світліше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнери показали вражаючий інтер'єр квартири, який захоче кожен

4. Відкриті полиці виглядають відмінно, тільки поки вони не захаращені речами. Використовувати простір з користю: ​​складіть зимові ковдри та постільну білизну в великою короб і сховати його під ліжко: є конструкції на коліщатках; є більш дешеві текстильні короба.

5. Використовувати контейнери для дитячих іграшок, для хобі, для столових приладів і посуду. Замінити різномасті контейнери банками однакової форми і кольору і пересипати в них великі, макарони, цукор після покупки.

Фотошпалери зараз дуже популярні через вміння швидкого перетворення простору вітальні. Особливо реалістично виглядають 3D полотна, які відрізняються габаритами. Це дуже зручно для облаштування кімнати з нестандартними розмірами стін і висотою стелі.

У списку головних трендів 2021 року є полотна з об'ємними геометричними фігурами, смужкою і кліткою, а також всілякі рослинні орнаменти і мікрос'емки з квітами.

Зараз ви читаєте новину «Як додати затишку орендованій квартирі без ремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути