четвер, 21 грудня 2017 11:20

7 секретів оригінального прикрашання стіни фотографіями
19

Фотографії на стіні: 7 секретів оригінального розміщення
Фото: remontbp.com
Фотографії на стіні: 7 секретів оригінального розміщення
Фотографії на стіні: 7 секретів оригінального розміщення
Фотографії на стіні: 7 секретів оригінального розміщення
Фотографії на стіні: 7 секретів оригінального розміщення

Стіна прикрашена повністю фотографіями виглядає дуже стильно. Насправді це може зробити кожен. Не існує жорстких правил, за якими дизайнери розвішують фотографії - кожен керується параметрами приміщення, інтуїцією і особистим смаком. Ми зібрали кілька прикладів оформлення стін фото, які вже точно підуть вам на користь.

Розміщувати знімки краще на рівні очей. Фотоколаж не повинен бути під самою стелею або, навпаки, прилипати до підлоги.

1. Важливо розумно підібрати кількість фотографій, з огляду на розміри кімнати і меблів. У великих приміщеннях з високими стелями можна розмістити кілька великих рамок, в тісних ж, навпаки, вони лише тільки зменшать стіну.

2. Репортажний динамічний знімок допомагає вирішити одночасно дві задачі: перша - рама вдало відвертає погляд від білої порожньої стіни; друга - спальня відразу наповнилася енергією.

3. Розміщуючи фотознімок на стіну, не обов'язково орієнтуватися на центр - можна залишити простір між рамою і узголів'ям ліжка близько 20 см.

4. Часто дизайнери, вибираючи декор, використовують ефект подоби. На перший погляд предмети здаються абсолютно однаковими, але варто тільки підійти ближче, як відразу виявляються цікаві відмінності. На кожному знімку зображено один і той же дерево, однак малюнок непомітно збільшується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 варіантів поєднання у спальні цегляної стіни та сучасних меблів

5. Рамки, розставлені внахлест, створюють відчуття легкого хаосу в інтер'єрі. Здається, ніби маленькі і великі, вертикальні і горизонтальні фото сперечаються за панування в такому візуальному ряду. Непередбачуваність і мікс освіжають інтер'єр.

6. Яскраві пейзажі, макрозйомка та групові фотографіїпри розміщення впритул при зближенні перетворяться в строкату пляма. Ця стратегія підійде для декорування мінімалістичних кімнат.

7. Розміщення фото по вертикалі допоможе вдало обіграти порожню вузьку стіну. Щоб композиція виглядала гармонійно, всі знімки варто підібрати в чорно-білій гамі.

Зараз ви читаєте новину «7 секретів оригінального прикрашання стіни фотографіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути