Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2016 12:11

10 нестандартних новорічних ялинок
10

Ялинка є обов'язковим елементом декору на новорічні свята. Але є люди, яким набрид її традиційний вигляд. В такому випадку потрібно оздобити будинок саморобними ялинками. Якими саме вони будуть залежить від вашої фантазії.

1. Плоска ялинка

Автор: novate.ru
 

Для того щоб не зіпсувати стіну, контури ялинки виріжте зі спеціальних вінілових наклейок для декору. Також ялинку можна намалювати на великому полотніі.

2. Новорічний букет

Автор: novate.ru
 

Свіжі гілки в вазах виглядають чудово. Часто у малих приміщення просто немає де поставити велику ялинку. Тому у вазу ставлять кілька хвойних гілок, прикрасивши їх іграшками та гірляндами. Туди треба налити воду, щоб новорічний букет зберег свіжість надовго.

3. Ялинка-світильник

Автор: novate.ru
 

Довгі гірлянди закріпіть на стіні, викладаючи контур ялинки. Краще брати будівельний скотч, його легше зняти. Ідеальним варіантом для такої ялинки стане стіна з каменю, бетону, цегли або з щільним глянсовим покриттям.

4. Новорічна ялинка з драбини

Автор: novate.ru
 

Звичайна дерев'яна драбина здатна стати креативним новорічним декором. Головне - не шкодувати прикрас для неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ідей для новорічного декору вікон

5. Жива ялинка

Автор: novate.ru
 

Купити хвойне деревце в горщику - рішення для тих, хто хоче бачити в своєму будинку по-справжньому живі рослини. Деякі з них здатні радувати своєю свіжістю протягом декількох років.

6. Вічна ялинка з дроту

Автор: novate.ru
 

Скрутіть дріт у формі спіралі і прикрасьте металеві "гілки". При бажанні для такої ялинки можна зробити окрему підставу.

7. Ялинка з паличок

Автор: novate.ru
 

Декор з натурального дерева найкраще створює затишну атмосферу в домі. З невеликих гілок збирають незвичайну ялинку. Їх можна склеїти або зв'язати між собою.

8. Ялинка з дощок

Автор: novate.ru
 

Не тільки дошки виготовляються з дерев, але дерева з дощок. Звичайні дерев'яні дошки або бруси стають гілками креативної ялинки. Їх можна пофарбувати в зелений колір або додатково прикрасити новорічним декором.

9. Новорічна ялинка з подушок

Автор: novate.ru
 

Кілька подушок різних розмірів складіть одна на одну, і ялинка готова. Якщо немає, то це не проблема: просто зшийте наволочки найпростішої форми і заповніть їх непотрібними м'якими речами.

10. Ялинка найрозумніших

Автор: novate.ru
 

Якщо в новорічну ніч буде нічим зайнятися - запасіться книгами. Але попередньо дістаньте їх з полиці і спорудити креативну ялинку.

Зараз ви читаєте новину «10 нестандартних новорічних ялинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути