вівторок, 07 липня 2020 02:28

Стильна вітальня: показали ідеї для світлих інтер'єрів 2020 року
19

Фото: remontbp.com

У сучасних вітальнях прийнято використовувати білі, бежеві і сірі відтінки. Нейтральні кольори також включають забарвлення меду, піску і кольору слонової кістки.

Сірий - наймодніший колір року. І хоча він часто асоціюється з мінімалістськими, класичними інтер'єрами, це один з найбільш нейтральних кольорів у всій палітрі. Завдяки цьому він прекрасно вписується в будь-яку композицію.

Модні композиції в ніжних тонах добре поєднані з елементами дерева, скла і металу. Така композиція дозволить отримати природний ефект і гармонійнй простір для розслаблення після довгого робочого дня.

Пофарбуйте світлими відтінками інтер'єри, розташовані на північній стороні. Тут підійдуть не зовсім білі, бежеві і ванільні кольору.

Світлі меблі і предмети декору в світлих тонах роблять кімнату більш просторою, а вітальня, яка, як правило, є найбільшим приміщенням в будинку, буде оптично збільшуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишуканість та стиль: як правильно вибрати тюлі

Вітальня в світлих тонах - ідеальне рішення, коли стіни в кімнаті не рівні на 100%. У поєднанні з цікавою структурою ви повністю приховає недоліки поверхні. Стильна структурна штукатурка, наприклад, венеціанська, при змішуванні з пігментом дає злегка забарвлений відтінок.

Також подбайте про доповнення в яскравих кольорах. Можна віддати перевагу кілька відтінків одного тону. Більш світлий колір покриває поверхню, де найменше світла, темний - області, сильно освітлені сонячними променями. Ця комбінація дасть тривимірний ефект.

Популярний не тільки скандинавський стиль, в якому переважає білий колір. Його також можна знайти в романтичному, провансальської і в морському оформленні. Білий колір і світлі тони в цілому, особливо пастель, роблять інтер'єр легким і не перевантаженим. Крім того, універсальний колір добре поєднується з усіма іншими елементами кімнати.

Скандинавський стиль влаштувався в сучасних квартирах надовго. Вітальні, оформлені в даному стилістичному напрямку, світлі, прості і функціональні. Інтер'єр в першу чергу просторий, він характеризується чистотою форми і приглушеними кольорами. У дизайні переважають білий, сірий і коричневий. Доповнення до вітальні в скандинавському стилі найчастіше мають світлі, пастельні тони.

Головною особливістю скандинавського стилю є тісний зв'язок з природою. Інтер'єри, оформлені в даному напрямку, відрізняються мінімалізмом і простотою форми. Світлі стіни, дерево і функціональні меблі підкреслюють природність.

Зараз ви читаєте новину «Стильна вітальня: показали ідеї для світлих інтер'єрів 2020 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути