четвер, 26 грудня 2019 14:14

З Москви пропонували $3 тис - героїня серіалу "Чорнобиль" не дозволила показувати її історію

З Москви пропонували $3 тис - героїня серіалу "Чорнобиль" не дозволила показувати її історію
Образ Людмили Ігнатенко використали у серіалі "Чорнобиль" без її дозволу Фото: dtf.ru

Дружина загиблого ліквідатора аварії на ЧАЕС, пожежника Василя Ігнатенка Людмила не давала дозволу каналу HBO на використання її образу у серіалі "Чорнобиль".

"Коли дізналася, що фільм буде про мене, було образливо та неприємно. Почалися атаки на квартиру. Дійшло до того, що журналісти ставили ногу у двері і записували інтерв'ю. Я вважаю, що телекомпанія вчинила дуже неправильно, що зі мною не зустрілися. Дзвінок був із Москви, що так і так ми знімали фільм у Латвії в Києві, але зв'язатись з вами не могли, хотіли вам заплатити $ 3 тис. Я запитала: "Перепрошую, за що?" Просто так, що ви є. Кажу, що так просто не платять гроші і поклала трубку. Думала, що це фейк", - розповіла Людмила в інтерв'ю BBC.

Жінка не сприйняла дзвінок з Росії, з якою триває збройний конфлікт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна остаточно закрила Чорнобильську АЕС

"Мені настільки було боляче і ця неправда в фільмі, що я стою в руках з туфлями. Василя ховали без взуття, але воно було поруч із ним. Забагато кадрів несправедливі та неправильні. Показали, що Вася кричить, істерить - ні. У мене Вася був спокійним, терпеливим, урівноваженим, у нього не було істерики", - каже Людмила.

1 грудня у Лондоні відбувся міжнародний фестиваль телевізійної продукції Rose d'Or "Золота троянда", де мінісеріал "Чорнобиль" спільного виробництва американського кабельного каналу HBO та британського Sky Atlantic отримав одразу дві престижні нагороди.

Зараз ви читаєте новину «З Москви пропонували $3 тис - героїня серіалу "Чорнобиль" не дозволила показувати її історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути