Ексклюзиви
пʼятниця, 30 грудня 2016 14:00

Топ - 5 історичних фільмів 2016 року

Топ - 5 історичних фільмів 2016 року

Gazeta.ua підготувала топ-5 історичних фільмів, які вишли 2016 року.

1. Бен - Гур. Американська історична кінодрама драма від режисера Тимура Бекмамбетова. Дія фільму відбувається в давній Юдеї, часів Римської імперії. Молодого нащадка знатного роду Юду Бен-Гура зрадив зведений брат і другом Мессала. Після чого Бен-Гур провів багато років у неволі на галерах. Після корабельної аварії він допливає до берега, де зустрічає шейха Ілдерима. Тепер Бен-Гур може помститися за зраду.

2. Антропоїд. Історичний триллер, знятий Чехією, Великобританією та Францією. У фільмі розповідається про ліквідацію одного з найбільш зловісних нацистських злочинців - начальника Головного управління імперської безпеки Третього рейху Рейнхарда Гейдріха, який за життя отримав прізвисько "Празький м'ясник".

3. Проти шторму. Американський історичний фільм. Сюжет засновано на реальних подіях. Молодого члена станції берегової охорони і трьох його друзів посилають врятувати нафтовий танкер, який через шторм розколовся навпіл.

4. Елвіс і Ніксон. Популярний співак Елівс Преслі занепокоєний розповсюдженням у США наркотиків та ідей соціалізму. Він просить президента Річарда Ніксона зробити його таємним агентом наркоконтроли. Сюжет фільму засновано на реальній історії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які українські фільми варто подивитися 2017 року.

5. Вільний штат Джонса. Події фільму розгортаються під час громадянської війни у США. Бідний фермер з Міссісіпі Ньютон Найт очолює групу дезертирів з армії Конфедерації. Вони виступають за скасування рабства. Разом солдати облаштовуються в окрузі Джонс, і починають боротьбу проти сил Конфедерації.

Зараз ви читаєте новину «Топ - 5 історичних фільмів 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути