четвер, 14 січня 2016 15:26

Провальний шлюб Мерилін Монро і Джо Дімаджио: "я не змогла стати домогосподаркою"

Провальний шлюб Мерилін Монро і Джо Дімаджио: "я не змогла стати  домогосподаркою"

62 роки тому кінодіва Голлівуду Мерилін Монро одружилася із легендарним бейсболістом Джо Дімаджио.

Джо побачив у газеті фотографію Мерилін. Вона була у короткій спідничці, одягнена в кокетливу бейсбольну форму і намагалася потрапити битою по м'ячу. І тоді він вирішив, що обов'язково повинен з нею познайомитися. На початку лютого 1952 року мрія Джо здійснилась: він все-таки познайомився. У двадцять п'ять вона вже мала стрімку кар'єру, йому виповнилося тридцять сім, і його блискуча спортивна кар'єра щойно закінчилася.

Він був її чоловічим ідеалом. Окрім того, саме завдяки товариству Джозефа, Мерилін отримала ще більше популярності. Тепер це була не просто чарівна актриса, але ще й подруга національного героя.

Від початку стосунків у цієї зоряної пари не було ідилії. З плином часу розбіжності неминуче загострилися і призвели до розриву. Мерилін не відповідала уявленням Джо про ідеальну дружину і матір його дітей. Бейсболіст чекав, коли Мерилін схаменеться, стане більш розсудливою і покірною. Як коментувала згодом Монро: "Я не змогла стати домогосодаркою". Він хотів, аби актриса присвятила себе сімейному життю та залишила свою кар'єру. Джо кипів від ревнощів, коли Монро проявляла найменший інтерес до інших чоловіків.

16 вересня 1954 року Монро подала заяву на розлучення.

Після трагічної загибелі Мерилін саме Джо займався її похоронами і за його розпорядженням щотижня протягом двадцяти років біля склепу Мерилін покладалися свіжі квіти.

Зараз ви читаєте новину «Провальний шлюб Мерилін Монро і Джо Дімаджио: "я не змогла стати домогосподаркою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути