Ексклюзиви
понеділок, 08 лютого 2021 01:13

Чоловік виявив потаємне горище у придбаному будинку. Воно завалене раритетними фотографіями
4

На горищі знайшли давні світлини
Фото: maximum.fm
На горищі знайшли давні світлини
На горищі знайшли давні світлини
На горищі знайшли давні світлини

Американський адвокат Девід Віткомб знайшов на горищі новокупленого будинку в місті Женева, штат Нью-Йорк фотографії столітньої давності.

У таємному горищі виявив світлини, рамки, скляні негативи і обладнання для зйомок кінця 1800-х – початку 1900-х років, повідомляє maximum.fm.

"Перше, що я побачив, це ціла купа рамок для картин, складених разом. Їхні позолочені рамки були просто чудові. Я дуже зрадів. Подумав, що ми тільки що знайшли скарб", – каже чоловік.

Серед світлин виявили кілька зображень американської активістки за права жінок Сьюзен Ентоні. Був відбиток її офіційного портрету з Бібліотеки Конгресу. Але більшість людей на фотографіях не опізнали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жили надією на краще - опублікували архів сільського фотографа 1950-1970 років

Припускають, що світлини зробив Дж. І. Халь, який працював в кінці XIX – початку XX століття. Його ім'я є на багатьох предметах та листах. Більшу частину знайденого Віткомб відправив на аукціон для реставрації та подальшого продажу.

У Парижі знайшли квартиру, яка майже 70 років була закритою. У 1942 році її власниця, мадам де Флоріан, виїхала з міста, але продовжувала фінансово утримувати апартаменти. Через 70 років після смерті жінки її близькі дізналися про існування квартири в 140 кв. м, не підозрюючи, що родичка колись жила в Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік виявив потаємне горище у придбаному будинку. Воно завалене раритетними фотографіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути