Ексклюзиви
понеділок, 29 вересня 2014 20:41

Поранений Володимир Донос їв хробаків і мурах, щоб вижити під Іловайськом

Санітару Володимиру Доносу бойовики прострелили ногу, коли рятував пораненого українського солдата під Іловайськом. Зараз чоловікові потрібна допомога. Пише "ТСН".

 

28 серпня колона Володимира Доноса їхала виручати оточених під Іловайськом, проте були обстріляні самі. Санітар з Полтавщини Володимир отримав наскрізне поранення ноги. Пам′ятає, друг відтягнув його з лінії вогню у ліс. Там перев′язав рану, забрав ще одного пораненого і обіцяв повернутись. Опритомнів Володимир серед пошматованих людських тіл. Перше що побачив - очі мертвого бійця. 5 днів чоловік нерухомо пролежав у лісосмузі, сам серед мертвих розірваних тіл, бачив, як гниє його поранена нога. Звичайний вчитель фізкультури, аби вижити їв хробаків і мурах, поливав сечею рану, щоб знезаразити. Його врятували місцеві небайдужі донеччани, які власноруч вивезли його до лікарні. Там йому ампутували половину ноги. Після 22 днів під час обміну полоненими його обміняли. Нині боєць у Києві і потребує допомоги.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк № картки 4405 8823 0945 7269 Володимир Донос.

Зараз ви читаєте новину «Поранений Володимир Донос їв хробаків і мурах, щоб вижити під Іловайськом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути