вівторок, 23 червня 2015 19:05

Спецтема: Допомога пораненим в АТО

Євген Поплавський отримав важке поранення у голову під Дебальцевим

24-річний Євген Поплавський проходить лікування у Київському військовому госпіталі. Боєць отримав важке поранення у голову під Дебальцевим. Він переніс кілька операцій на голові, пережив штучну кому. Євгену треба допомога на лікування та реабілітацію.

  Попереду у Євгена Поплавського тривале лікування, операції, пластика і реабілітація
Попереду у Євгена Поплавського тривале лікування, операції, пластика і реабілітація

Євген родом із села Прилуки Овруцького району Житомирської області. Військову службу проходив у 30-й окремій механізованій бригаді. Брав участь у бойових діях в зоні АТО – у найнебезпечніших військових операціях і сутичках. Влітку їхній бойовий склад направили безпосередньо в зону АТО. Саур-Могила, Степанівка, Боково, Платове, Красний луч, Червона поляна, Лутугине і це лише частина тих місць, де наші герої гідно тримали оборону. Під час одного з боїв біля Дебальцевого Євген Поплавський був тяжко поранений в голову.

"З сином не було зв'язку та й на душі було не спокійною. Материнське серце завжди передчуває біду. Хвилювання за свою дитину, скільки б років їй не було, сильніші за будь-які інші переживання", – говорить Світлана Михайлівна.

Женю перевезли з Артемівська до Харківського шпиталю, де терміново прооперували. Його ввели в штучну кому після операції, щоб зменшити навантаження на мозок. Стан хлопця був дуже тяжкий. А вже коли бійцю стало краще – перевезли до столичного військового госпіталю. Тут він пережив ще одне хірургічне втручання. І зараз знаходиться у реанімації. Попереду – тривале лікування, операції, пластика і реабілітація.


Реквізити для допомоги:
Номер рахунку у Приватбанку: 67 62 46 83 15 76 66 79 на ім'я його мами Поплавської Світлани Михайлівни.

Ера Медіа

Зараз ви читаєте новину «Євген Поплавський отримав важке поранення у голову під Дебальцевим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1262
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути