вівторок, 22 квітня 2014 12:10

5-річний Ярик Стрембовський переніс три операції та 20 курсів хіміотерапії

5-річний Ярик Стрембовський переніс три операції та 20 курсів хіміотерапії
фото: https://www.ubb.org.ua/ru/

Ярославу Стрембовському із села Семихатки Генічеського району Херсонської області терміново треба 101 тисячу фунтів стерлінгів. Хлопчику робитимуть пересадку кісткового мозку у Англії. Про це інформує Українська біржа благодійності.

У Ярослава Стрембовского у квітні 2011 року виявили пухлину головного мозку. За два роки Ярослав переніс три операції, 20 курсів хіміотерапії, 24 сеанси променевої терапії, але хвороба лише зробила крок назад. У листопаді 2012 року у Ярослава виявили метастази. Ще через півроку українські лікарі розвели руками, сказавши, що більше нічого зробити не можуть. Однією з небагатьох клінік, яка відгукнулася і погодилася прийняти малюка на лікування, була Клініка Харлі Стріт у Великобританії. Ціною неймовірних зусиль і завдяки допомозі тисяч небайдужих людей, мамі Ярославчика вдалося зібрати необхідну суму і вони вилетіли до Лондона. Лікування Ярика дало неймовірні результати. Пухлину вдалося видалити. Залишилися лише незначні метастази, побороти які можна за допомогою двохетапної ТКМ (трансплантації кісткового мозку). Вартість першого етапу ТКМ — 101 тисяча фунтів стерлінгів або майже 1,4 мільйона гривень.
Зараз Ярослав з мамою Надією у Англії. Родина Стрембовських усиновила хлопчика, коли ще він був немовлям. Рідна матір відмовилася від Ярославчика у пологовому будинку.
"Ярославчик - це сенс мого життя, - каже Надія Стрембовська. - Він тримає мене на цій землі, дарує мені радість і любов. Саме його така рідна, така тепла усмішка дає мені сил боротися, хапатися за будь-яку можливість, щоб врятувати найдорожче - його самого. Благаю, допоможіть нам з Ярославчика".

Допомогти Ярославчику можна, перерахувавши гроші на цей рахунок:

МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ "Банк Кредит Дніпро"
Призначення платежу: благодійна допомога проект "Простягни руку допомоги Ярославчику: 2 етап зборів"

Українська біржа благодійності

Зараз ви читаєте новину «5-річний Ярик Стрембовський переніс три операції та 20 курсів хіміотерапії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути