Ексклюзиви
вівторок, 21 листопада 2017 10:00

"Живи свідомо на благо всіх людей" - Ігор Єрмаков

  Ігор Єрмаков пояснив методику оздоровлення "Цілющий імпульс", яка допоможе і надихне багатьох людей на їхньому життєвому шляху
Ігор Єрмаков пояснив методику оздоровлення "Цілющий імпульс", яка допоможе і надихне багатьох людей на їхньому життєвому шляху

Кожна людина, досягаючи великих матеріальних благ і абсолютних вершин, має масу спокус - владою, багатством, славою. Але Ігор Єрмаков – це той приклад, який, відкинувши гординю та марнославство, залишився простою людиною і живе жертовною любов'ю на благо інших людей. Зразковий сім'янин, що любить свою сім'ю. Секрет успіху і благополуччя він розповів у цьому інтерв'ю.

Ігор Єрмаков пояснив методику оздоровлення "Цілющий імпульс", яка допоможе і надихне багатьох людей на їхньому життєвому шляху.

Ви успішний бізнесмен, з дуже широкою сферою діяльності: маркетинг, реклама, криптовалюти, інновації, стартапи. Відомо, що Ви заробили досить солідний капітал на курсі біткоїнов. Чому Ваш пріоритет - жити на благо людей, адже це така велика рідкість у наш час?

- Кожна людина свідомо чи несвідомо відчуває потребу робити добро і допомагати іншим. З цього складається наша душа. Довго розмірковуючи над цим, я шукав новий шлях і людей, які розділяли б зі мною ці спрямованості. Ходив на чисельні тренінги (Брайана Трейсі, Бодо Шефера, Тома Шрайтера, Ентоні Робінса) і багато організовував сам. Але в 2010 році, почувши лекцію "Відкрите серце" від Голтіса на семінарі з "Цілющого імпульсу", моє життя повністю змінилося. Тут я дізнався ті панівні пріоритети в житті кожної людини, які глибоко торкнулися не лише моєї душі, але душі сотні присутніх у залі. Відгукнулося все те, до чого я так давно прагнув.

Головна мотивація для будь-якої розсудливої людини з незачерствілою душею - бути прикладом і жити заради своїх дітей. І не в тому щастя, щоб подарувати своїй дитині матеріальне благо і велич, залишивши їй у спадок золоті замки, острови або дорогі машини.

Дитина, незалежно від матеріального положення, все ж залишиться жити в соціумі, який отруєний лихослів'ям, засудженням, песимізмом, невірою в Бога, хворою екологією - все це викрадення справжнього дитинства наших дітей. І що ми залишимо для них? Який спадок? Якщо дитина вже не зможе скупатися в отруєній річці чи озері, піти в ліс, порадіти сходу сонця і співу птахів.

Кожен з нас несе відповідальність – примножувати рукотворну і нерукотворну красу, створену Творцем, а також зберігати культурну спадщину наших предків для майбутніх поколінь. Ці рідкісні постулати, сказані Голтісом, назавжди укорінилися в моєму серці, і ми всією сім'єю стали яскравими шанувальниками його авторської методики оздоровлення "Цілющий імпульс".

Ще в нашій юності в передачах команди "Equites" показували Голтіса як засновника цієї команди професійних мандрівників. Розкажіть, а що таке "Цілющий імпульс", який так змінив Ваше життя?

- "Цілющий імпульс" – це цілісна методика, яка включає 5 складових частин:

1. Духовне начало або відкрите серце, що є головним підґрунтям усієї системи;

2. Фізичні вправи, які дають більший ефект по глибинному опрацюванню і прокровленню всіх м'язових систем, ніж на найсучасніших тренажерах світу;

3. Основи правильного харчування;

4. Пости і голодування;

5. Гартування.

  Ігор Єрмаков пояснив методику оздоровлення "Цілющий імпульс", яка допоможе і надихне багатьох людей на їхньому життєвому шляху
Ігор Єрмаков пояснив методику оздоровлення "Цілющий імпульс", яка допоможе і надихне багатьох людей на їхньому життєвому шляху

Що спонукало Вас почати займатися за методикою "Цілющий імпульс"? Не секрет, що багато людей на шлях пошуку можливих систем зцілення спонукають важкі хвороби. Яка Ваша історія?

- Ні, у мене ніколи не було особливих проблем зі здоров'ям, я завжди займався спортом: рукопашним боєм, Джіт Кун-До (стиль Брюса Лі), легкою атлетикою, стрибками у воду, веслуванням на каное, навчався серфінгу в Таїланді. Та і років мені не так вже й багато, народився 1977 року. Проте, в періоди активного заняття бізнесом, в постійному поспіху і в повсякденній метушні, з якою стикається в сучасному світі практично кожна людина, ти рано чи пізно відчуваєш, як добігає кінця запас міцності, як вичерпується енергія і сили, згасає життєвий тонус.

У певний момент я почав замислюватися: що ж робити? Займатися в тренажерному залі, щоб повернути сили, здоров'я і енергію? Тренажери – це добре, але мене не влаштовувала необхідність витрачати час на дорогу в тренажерний зал і назад, залежати від розкладу тренера, зайвий раз стояти в пробках. Якраз в цей, в найпотрібніший момент, як це і буває в житті, до нас прийшла інформація про те, що в Києві проходить семінар Голтіса.

Ми відвідали семінар, надихнулися енергією Голтіса, були вражені тим, що "Цілющий імпульс" – це не лише комплекс фізичних вправ, а це ціла система особливого світогляду, яка охоплює всі аспекти життя людини, – від фізичного здоров'я до духовного очищення і розвитку. Адже не важливо, хто ти - лікар, директор фірми чи студент. "Цілющий імпульс" володіє дивними властивостями - він може об'єднувати людей, допомагає знаходити "споріднені душі", зміцнювати здоров'я, характер, розвивати такі навички, як сила, терпіння, витривалість. "Імпульс" робить людей стійкішими до негативних чинників зовнішнього середовища.

Я відвідав перший семінар у 2010 році й відтоді почав займатися "Імпульсом" постійно, не пропускаючи. Він став невід'ємною частиною мого життя. Ми з дружиною із задоволенням відвідуємо семінари Голтіса в різних країнах - на Маврикії, Мальдивах, у Таїланді, Індонезії. А семінари і майстер-класи проходять і в Росії, в Україні, Казахстані і багатьох інших країнах вже протягом 9 років. І кожен, хто їх відвідує, отримує цілий багаж знань: опановує ефективну й безпечну систему оздоровчих фізичних вправ, знайомиться з простими, зрозумілими, але дуже дієвими правилами харчування, починає розуміти, як гартування і голодування можуть позитивно впливати на організм людини. Завдяки Голтісу я отримав усі ці знання та навчився втілювати все це на практиці.

Зараз ви читаєте новину «"Живи свідомо на благо всіх людей" - Ігор Єрмаков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути