середа, 03 травня 2017 11:55

Збільшення ваги тіла після 30-ти можна лікувати таблетками - вчені

Збільшення ваги тіла після 30-ти можна лікувати таблетками - вчені
Що з'їсти, щоб схуднути. Фото: islimming

Ліки, які допоможуть боротися з зайвою вагою людей після 30-ти річного віку шукають британській вчені. Медики з Інститу здоров'я (National Institutes of Health) виявили фермент, який з віком починає вироблятися в організмі людей та провокує появу додаткових кілограмів. Пише dailymail.

Таблетки проти зайвої ваги уже випробували на мишах. Після їх вживання гризуни втратили половину надмірного жиру та стали більш стрункими. У багатьох людей швидко збільшується вага тіла у 30, 40 та 50 років, бо у їхньому тілі спрацьовує генетична програма, переконаний доктор Джей Чанг з лабораторії з вивчення ожиріння Інституту серця (National Heart, Lung, and Blood Institute).

"Сучасне суспільство думає, що гладшає, бо веде неправильний спосіб життя та харчування. Але причина в генах", - каже лікар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які овочі заважають схудненню

Нові таблетки будуть не лише покращувати метаболізм та зовнішній вигляд людей, схильних до гладшання. Вони попередять серцево-судинні захворювання, діабет та навіть онкологію, переконані дослідники.

У весняний час, коли люди потерпають від зниження імунітету, почувають виснаження всього тіла та загострення хронічних недуг, важливим є правильне харчування. Про продукти, які варто у квітні та травні вживати дорослим та дітям розповідає дієтолог, доктор сільгосп наук Беата Пілка.

Зараз ви читаєте новину «Збільшення ваги тіла після 30-ти можна лікувати таблетками - вчені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути