Восени найкраще збагатити свій раціон овочами, багатими на вітаміни.
Це підвищує захисні функції організму. Чим більше вітамінів ви отримаєте, тим менший шанс застудитися чи захворіти, пише pixelinform.
Є вісім корисних продуктів, які необхідно додати у меню восени.
Що їсти в осінній період
Лісові гриби. Рижики, лисички та боровики. Вони містять багато білка та вітамінів.
Буряк. Його можна навіть їсти сирим. Також деякі готують в'ялений варіант, заправлений чері та насінням.
Слива. Ця сезонна ягода відмінно підходить для вашого раціону восени.
Баклажан. Його не дарма називають овочем довголіття.
Селера. Можна вживати як листя, так і стебло.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що найкраще їсти та пити у спеку
Фенхель. Запашний овоч з великою кількістю білка – він досить ситний.
Журавлина. Вона особливо корисна у міжсезоння. Приготуйте морс чи пиріг.
Гарбуз. Багатий білками та вуглеводами. Можна додавати в кашу, приправлену селерою або розмарином.
Час приготування столового буряку здебільшого залежить від його розміру. Чим менше овочі, тим швидше приготуються. На цей процес впливає і товщина шкірки. Радимо вибирати буряки з тоненькою.
Якщо готуєте молоденькі овочі, пильнуйте за ними. Варяться вони досить швидко та можуть розваритися. На буряки середнього розміру потрібно 20-30 хвилин та їх не потрібно заливати холодною водою
Коментарі