Ексклюзиви
пʼятниця, 07 травня 2021 23:29

Водна дієта дозволить скинути вагу без відчуття голоду - лікарі

  Необхідно випивати 2 склянки простої води перед кожним прийомом їжі
Необхідно випивати 2 склянки простої води перед кожним прийомом їжі

Якщо правильно чергувати прийоми їжі з кількома ковтками води, то можна скинути вагу. Про це в блозі пишуть лікарі.

Суть водної дієти настільки проста, що навіть не віриться, що ця дієта здатна творити чудеса. Крім того, що ви дійсно худнете, вам набагато легше утримувати вагу, якого ви змогли добитися і який вас влаштовує.

Все, що вам необхідно - це випивати 2 склянки простої води перед кожним прийомом їжі. Причому робити це бажано за 15-20 хвилин до їжі. В ідеалі - за 40 хвилин, але як показує практика, спочатку важко контролювати себе і пити воду вчасно. Ритм життя відволікає, але при чіткому розумінні мети і прагнення до бажаного результату - все можливо.

Наступне, дуже важливе і, по суті, головне правило - в процесі їжі ні в якому разі не можна запивати їжу і взагалі пити будь-яку рідину. Як, власне, і протягом 2-х годин після їжі. Найпоширеніше питання - як випита вода допоможе схуднути? Відповідь полягає в тому, що вона допоможе створити ефект насичення, таким чином, ви немов обманюєте свій організм, але робите це з благими цілями. Ви з'їсте набагато менше, оскільки шлунок вже буде заповнений рідиною. Крім того, завдяки їй, він уже почав виробляти сік, який сприяє травленню, і їжа, з'їдена після, відмінно перетравиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лінощі не можуть завадити схудненню людини

Ось такий простий механізм дії, при якому чудово функціонують всі органи, а процес обміну речовин проходить найоптимальнішим чином. Що також важливо пам'ятати, приступаючи до такої дієти - в результаті її дотримання очищаються нирки, шлунково-кишковий тракт і печінка.

Медики розповіли про три звички, які здатні зруйнувати печінку. За словами експертів, стан органу погіршується не тільки при вживанні алкоголю.

Печінка здатна регулювати гормональний баланс, обмін білків, жирів і цукру, накопичувати корисні мікроелементи і виводити токсини.

Цироз печінки може виникати не тільки при вживанні великої кількості спиртних напоїв. Так, не всі люди звертають увагу на вміст фруктози в раціоні харчування. Різні дослідження показали, що фруктовий цукор підвищує ризик виникнення ожиріння печінки при вживанні фруктів в необмеженій кількості.

В даному випадку корисний перекус може бути також шкідливий, як і пиття газованої води.

Зараз ви читаєте новину «Водна дієта дозволить скинути вагу без відчуття голоду - лікарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути