середа, 18 липня 2018 12:18

Супрун зруйнувала черговий міф

Супрун зруйнувала черговий міф
Морозиво та заморожені фруктові соки працюють як анестетик. Фото: rivne1.tv

Морозиво та заморожені фруктові соки працюють як анестетик, що допомагає заспокоїти запалення та дати тимчасове полегшення болю в горлі.

"Немає причин відмовлятися від холодних ласощів, особливо у спекотну погоду. Якщо болить горло, лікарі зазвичай рекомендують пити багато теплої рідини, полоскати соляним розчином та уникати гострої та кислої їжі. Неочікувано, але ви можете додати ще одну опцію для послаблення болю - їсти холодне", - написала у Facebook в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Заморожені солодощі не лікують хворобу. Вони знімають набряки та зупиняють запальні процеси в горлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун руйнує міфи: що робити зі шлаками в організмі

"Коли є набряк у горлі, дуже важко їсти звичайні продукти. Невелика порція морозива допомагає зменшити біль та полегшує процес ковтання їжі. Проте важливо обирати натуральне морозиво з мінімальною кількістю добавок, оскільки шматочки шоколаду, горішків, родзинок чи інших цукрових інгредієнтів можуть викликати подразнення. Або ж обирайте звичайний фруктовий сік".

В.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун розповіла про 5 ранкових звичок, "з якими ваш день стане кращим". 1-ю корисною звичкою Супрун вважає здоровий сон: "У вас аж ніяк не вийде прокинутись о 6-й ранку та бути продуктивним протягом дня, якщо ви лягли спати занадто пізно. Пам'ятайте, що організм потребує в середньому 7-8 годин сну", - пише фахівець у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Супрун зруйнувала черговий міф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути