неділя, 30 вересня 2018 17:59

Супрун дала нові поради, як покращити здоровя без ліків

Супрун дала нові поради, як покращити здоровя без ліків
Уляна Супрун як танцями замінити прийом ліків Фото: ru.hromadske.ua

Заняття танцями діє на людину так само, як і заняття спортом.

Про це Уляна Супрун написала у Facebook.

"Ми звикли ототожнювати фізичну активність з бігом, тренажерним залом або заняттями певним видом спорту. Втім, є і фізична активність, яка має не гіршу користь для здоров'я - заняття танцями. Незалежно від того, чи хочете ви рухатися ритмічно, в парі або ж танцювати повільні танці - це один з найприємніших способів бути активним", - зазначила вона.

Заняття танцями дозволяють підтримувати здорову вагу, підвищують витривалість і допомагають зміцнити кістки і м'язи. Також знижують артеріальний тиск та впливають на рівень холестерину в крові.

Танець - гарне кардіотренування. За результатами дослідження, в якому взяло участь близько 48 тисяч осіб, помірна танцювальна активність зменшує ризики виникнення серцево-судинних хвороб і ймовірність смерті від них. зокрема навіть краще, ніж звичайні прогулянки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун розповіла, чим небезпечна надмірна тривога

"Заняття танцями допомагають тренувати пам'ять і здатність приймати рішення, особливо для людей похилого віку. "Деякі дослідження вказують, що заняття танцями допомагають знизити ризики появи деменції навіть з більшою ефективністю, ніж читання, а також покращують увагу і гнучкість мислення", - написала Супрун.

Танці покращують рівновагу і координацію. Зокрема рухову терапію використовують для людей з хворобою Паркінсона і пов'язаними з нею порушеннями руху.

"Їсти чи не їсти суп — більше питання смаку, аніж здоров'я. Навіть якщо ви зовсім відмовитеся від супу, це не матиме шкідливих наслідків. Адже в країнах, де майже не їдять рідкі страви, показник гастроентерологічних захворювань не має суттєвих відмінностей від нашого", - зазначає Уляна Супрун.

Збалансоване різноманітне харчування і достатньо рідини упродовж дня позбавляють нас потреби їсти суп чи борщ.

Зараз ви читаєте новину «Супрун дала нові поради, як покращити здоровя без ліків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути