понеділок, 02 березня 2020 18:47

Прощавайте, Нові Санжари: коли евакуйованих із Китаю відпустять додому

Прощавайте, Нові Санжари: коли евакуйованих із Китаю відпустять додому
Евакуйованих із Китаю 5 березня відпустять додому. Фото: zik.ua

Обсервація в Нових Санжарах евакуйованих із китайської провінції Ухань у зв'язку зі спалахом коронавірусу, завершиться у четвер, 5 березня. Але за умови, що не виникне підозр на захворювання.

Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко на брифінгу з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком у Києві.

"Сьогодні після ранкового обходу у Нових Санжарах ми маємо стабільну ситуацію , як і завжди. Симптомів гострої респіраторної хвороби не виявлено, людей із підвищеною температурою тіла немає. Усі здорові й очікують на завершення обсервації, яке ми плануємо провести в четвер", - говорить Віктор Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні обстежують 4 осіб із підозрами на коронавірус

72 евакуйованих із Уханя разом із супроводом заїхали на обсервацію у медцентр МВС "Нові Санжари" на Полтавщині увечері 20 лютого. 5 березня спливає 14-денний термін, передбачений для карантину.

В українців, які перебувають на карантині у Нових Санжарах на Полтавщині, дослідження не виявили коронавірус. Такий результат мають молекулярно-генетичні дослідження біологічного матеріалу, який брали в евакуйованих.

Зараз ви читаєте новину «Прощавайте, Нові Санжари: коли евакуйованих із Китаю відпустять додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути