неділя, 22 липня 2018 11:10

Небезпечна депіляція: назвали ідеальний момент зміни бритви

Небезпечна депіляція: назвали ідеальний момент зміни бритви
Депіляцію небезпечно робити більше 10 разів однією бритвою Фото: journal.avers3.com

Бритву потрібно часто змінювати не тільки для гігієни, але й для безпеки. Жінки не можуть точно визначити цей момент, але є речі, на які слід звернути увагу.

Про це пише Metro.

Якщо бритва тупіє, іржавіє то її пора викинути. Інакше її більше доводиться натискати на шкіру, і виникає ймовірність поранення. Це може призвести до інфікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали страшну хворобу, яка вражає переважно струнких жінок

Якщо немає ніяких з цих ознак, то потрібно викидати бритву після максимально 10 голінь. Щоб вона прослужила до цього часу, варто користуватись кремом для гоління і промивати її, зберігати в сухому місці, а не у ванній кімнаті де виникає іржа.

Разом із цим, потрібно захистити ноги від будь-яких інфекцій. Під час процесу обов'язково нанести на ноги крем для гоління. Так бритва легше ляже на ногу і буде менше шансів розрізати ногу виникнути зараженню.

Також бритву не можна нікому позичати. За словами доктора Сінтії Бейлі, ця річ може нести такі мікроорганізми, як гепатит, кандидозні дріжджі, грибки та віруси такі як герпес. Отже, краще мати небриту ногу, ніж позичати для неї чужу бритву.

Фітнес-тренер Аніта Луценко радить не займатися неефективними вправами. Для отримання плоского живота та рельєфних м'язів потрібно всього кілька способів тренування, які можна виконувати вдома.

З ними краса всього тіла та ідеальний прес забезпечено.

Зараз ви читаєте новину «Небезпечна депіляція: назвали ідеальний момент зміни бритви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути