пʼятниця, 25 червня 2021 08:15

Назвали місце України в європейському та світовому Covid-рейтингах

За добовою смертністю від Covid-19 Україна опинилася на другому місці в Європі та на 20-му в світі.

23 червня у світі діагностували понад 399 тис. нових випадків захворювання, свідчать дані Worldometers. Найбільше Covid-хворих виявили у Бразилії, Індії та Колумбії.

У Бразилії зафіксували понад 72 тис. нових інфікованих, у Індії – понад 51 тис., а у Колумбії – майже 33 тис. випадків. Також понад 24 тис. хворих зареєстрували в Аргентині, в Індонезії – понад 20 тис. Далі за кількістю хворих у рейтингу знаходяться Росія та Велика Британія.

В Європі за поширенням коронавірусу лідирують Росія, Британія та Іспанія. Україна серед країн світу займає 47 місце за кількістю нових інфікувань, серед країн Європи вона перебуває на сьомій позиції.

Автор: Worldometers
 

У світі за добу зафіксували майже 7 тис. летальних випадків. За весь час пандемії вилікувались від недуги понад 165 млн осіб. Наразі нараховують понад 11 млн активних випадків захворювання. Загалом від початку пандемії підтвердили майже 4 млн смертей від коронавірусної інфекції в світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертність в Україні виросла майже на 50%

Уряд очікує на четверту хвилю коронавірусу в Україні. 24 червня у країні зафіксували 876 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби. Найбільше у Києві (196), Запорізькій (72) Дніпропетровській (63), Харківській (56) та Донецькій (53) областях.

Зараз ви читаєте новину «Назвали місце України в європейському та світовому Covid-рейтингах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути