середа, 22 листопада 2017 23:29

Надзвичайні пологи: жінка за раз народила дітей від різних чоловіків

У Каліфорнії 31-річна Джессіка Аллен одночасно народила двійню від різних людей. Вона завагітніла, коли була сурогатною матір'ю. Це явище називається суперфетація і є дуже рідкісним.

Мати двох дітей погодилася стати сурогатною матір'ю для безплідної пари з Китаю, яка заплатила Джессіці 35 тисяч доларів. Цю суму вона вирішила витратити на заставу за власний будинок.

Автор: nypost.com
  Джессіка зі своїм чоловіком і дітьми: Малачі (10 місяців), Яріусом (2 роки) і Джеремі (7 років).
Джессіка зі своїм чоловіком і дітьми: Малачі (10 місяців), Яріусом (2 роки) і Джеремі (7 років).

Після УЗД лікарі медики припустили, що у американки будуть близнюки. Але під час пологів один новонароджений був помітно менший за розміром, ніж інший.

Згідно з контрактом Джессіка мала право на те, щоб провести годину з новонародженими, проте малюків забрали відразу ж після пологів. На наступний день замовники показали американці фотографію немовлят на мобільному телефоні. Було помітно, що один малюк китаєць, а другий - мулат.

Після проведеної ДНК-експертизи з'ясувалося, що у малюків різні батьки. Жінка змогла завагітніти від свого партнера, вже будучи вагітною. І це незважаючи на те, що під час вагітності вони з чоловіком використовували презервативи. Під час виношування дитини сурогатна мати не могла займатися незахищеним сексом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі відрізали в дитину грижу, яка більша за її голову

Жінці знадобилося три місяці, щоб оформити батьківські права на новонародженого сина. Згідно з угодою про сурогатне материнство, малюк належав китайській парі, як і інша дитина. Через агентство сурогатного материнства Джессіка дізналася, що замовники відмовилися від маленького мулата, якого назвали Макс, і, більш того, зажадали компенсацію в розмірі від 18 до 22 тисяч доларів.

У Джесіки і Джаспера таких грошей не було, адже вони витратили всі гроші від сурогатного материнства на будинок. Тоді агентство вирішило погасити цей борг, доглянувши для маленького Макса прийомних батьків, які були готові заплатити за нього. Джессіка і її чоловік витратили близько 3 тисяч доларів на адвокатів.

Тепер малюк, якого біологічні батьки назвали Малачі, живе зі своїми рідними братами та батьками.

Зараз ви читаєте новину «Надзвичайні пологи: жінка за раз народила дітей від різних чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути