Ексклюзиви
середа, 07 липня 2021 16:00

Літній екстрим: визначили найкращі місця для заняття сексом

Літній екстрим: визначили найкращі місця для заняття сексом
Секс в машині найбільш популярний влітку. Фото: lady.tochka.net

Секс у публічному місці та на пляжі є найпопулярнішими влітку. Це хороший спосіб урізноманітнення інтимного життя, кому набридло кохатися вдома.

Місце треба вибрати так, щоб ніхто не застукав.

Секс у воді

Цей спосіб часто використовують у фільмах. До нього треба добре підготуватися, бо це інкубатор інфекцій. Потрібно вибирати перевірені басейни чи краще море, оскільки має солону воду. Місцеві річки та озера краще обходити стороною.

Секс на канатній дорозі

Здивуйте партнера оригінальністю й екстримом. Цей варіант не вимагає підготовки. Головне переконатися, що ззаду і спереду вас не їдуть кабінки, повні туристів.

Секс на даху

У містах багато незачинених дахів. Далі все впирається у вашу фантазію. Тільки будьте готові хапати всі свої речі та бігти, якщо наскочить сторож.

Секс на фестивалі

На масштабних фестивалях панує атмосфера любові, щастя і свободи. Нікого не здивуєш тут спекотними поцілунками, не стане шоком для людей і парочка, яка притихла в затишному куточку. Найкраще знайти якісь кущі неподалік сцени, щоб насолоджуватися не лише коханням, а й музикою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто б подумав: визначили, де в чоловіків розташована точка G

Секс у наметі

У наметі легко усамітнитися. Коли він набридне – перебирайтеся під світло зірок, витягнувши надувний матрац. Навколо ні душі, тільки цвіркуни. Тільки заздалегідь запасайтеся засобами проти комарів.

Секс у машині

Якщо намету немає або ви не хочете возитися з його установкою, не біда. Може вибратися на природу на машині і в ній же влаштувати спекотні веселощі. Стежте за руками й ногами, щоб ненароком не натиснути нічого такого, від чого машина самовільно поїде.

Секс у спекотну погоду може бути не надто комфортним для партнерів. Але є поради, як не зіпсувати процес і отримати максимум задоволення.

Наприклад, кохатися в прохолодному душі або ванні буде зручніше, ніж у жаркій спальні. Якщо обрати оптимальну температуру для тіла, то відчуття будуть приємними. Можна прийняти контрастний душ разом, а потім перейти в іншу кімнату.

Зараз ви читаєте новину «Літній екстрим: визначили найкращі місця для заняття сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути