пʼятниця, 24 квітня 2020 15:30

Коронавірус спалахнув у будинку для літніх людей в Одесі

Коронавірус спалахнув у будинку для літніх людей в Одесі
В Одеській обласній державній адміністрації додали, що спалах інфекції виявили в приватному будинку для літніх людей "Символ турботи". Фото: pixabay

У будинку для людей похилого віку в Одесі зафіксували спалах Covid-19.

В одному з одеських будинків для літніх коронавірусом заразилися 5 осіб, серед них - 3 медпрацівники, про це на брифінгу повідомив головний санітарний лікар Одеської області Віталій Гончаров, передає УНІАН.

"Перший випадок зафіксовано 17 квітня, після чого провели обстеження всіх контактних осіб, серед яких у 4 осіб підтвердилася коронавірусна інфекція", - сказав Гончаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалах коронавірусу в гуртожитку: кількість інфікованих перевищила сотню

В Одеській обласній державній адміністрації додали, що спалах інфекції виявили в приватному будинку для літніх людей "Символ турботи". Він міститься в Київському районі Одеси, на вулиці Довгій. За даними працівника ОДА, троє медиків перебувають на амбулаторному лікуванні - це медсестри віком 47 і 54 роки, а також 83-річний медбрат. Станом на сьогодні, в Одеській області зареєстрували 169 лабораторно підтверджених випадків Covid-19.

Уряд ввів нові обмеження для літніх людей. До 24 квітня заборонили відвідувати паліативні установи та заклади соцзахисту, де живуть діти, люди похилого віку, особи з інвалідністю, повідомили в постанові уряду №255 від 2 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус спалахнув у будинку для літніх людей в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути