Ексклюзиви
субота, 23 грудня 2017 22:57

Чоловіча сила: як не дати простатиту прижитися в організмі

Чоловіча сила: як не дати простатиту прижитися в організмі
Від різкого перепаду температури запалення статевих органів починається швидше Фото: triathlete.com

Зимою частішають випадки не тільки вірусних захворювань, а й запалень. Тут під прицілом знаходяться більше чоловіки, тому що менше звертають увагу на здоровя. До лікаря йдуть коли вже хвороба не на початковій стадії. Наприклад, яскравим прикладом є простатит. На нього звертають увагу, коли вже загострюється хронічна форма.

Про це розповів Олександр Жаронін, столичний уролог-сексолог.

"Найстрашніше для чоловіків вибігати з жаркого приміщення на холод. Від різкого перепаду температури запалення статевих органів починається швидше, ніж від тривалого перебування на холоді.

Простатит — запалення передміхурової залози через інфекцію. Мікроби потрапляють у передміхурову залозу, погіршують кровопостачання органів малого таза. Виникають застійні явища, що спричиняють запалення. Воно проявляється частими позивами в туалет, болем у промежині та перебоями в сексі.

Хронічну форму називають найнебезпечнішою. Бо "прокидається" час від часу. А хворі переважно не поспішають лікуватися. Через таке затягування простатит приживається в організмі й від нього важче позбутися", - говорить лікар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Науковці пояснили чому чоловікам важче хворіти

Хворого має оглянути уролог і Взяти секрет залози на аналіз. У лабораторії встановлюють: це інфекційний простатит або бактеріальний.

Після визначення збудника лікар призначає антибіотики. Без них запалення не вилікувати. Для підсилення дії ставлять свічки, що містять антибактеріальні та протизапальні речовини. Для швидшого одужання потрібно багато ходити пішки й не мати стресів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіча сила: як не дати простатиту прижитися в організмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути