четвер, 04 жовтня 2018 14:46

Через побічну дію віагри чоловік бачить усе в червоному кольорі

Через побічну дію віагри чоловік бачить усе в червоному кольорі
Після прийому завеликої дози препарату проти імпотенції все видиме постало перед чоловіком у червоному кольорі. ФОТО: Bigpikcha.ru

31-річний мешканець Нью-Йорка після прийому ліків для покращення потенції став бачити світ виключно в червоному кольорі. 3-місячне лікування не дало жодних результатів. До того не мав жодних скарг на здоров'я, каже чоловік.

Порушення зору в американця викликав розчин силденафілу. Ця речовина входить до складу препаратів проти імпотенції. Є й у "Віагрі". Купив розчин чоловік через інтернет. Скільки прийняв не знає: відпив із пляшечки, не відмірюючи дози. Однак точно більше рекомендованих 50 мг/мл, пише видання nplus1.

Через деякий час після прийому препарату чоловік почав бачити все в різних відтінках червоного. Згодом у нього погіршився й контрастний зір. Ще через деякий час перед очима з'явилися іскри й спалахи. Останній симптом згодом зник, однак перші 2 лишилися. Так тривало протягом 2-х днів, після чого чоловік звернувся до лікарні. Обстеживши пацієнта, медики виявили в нього часткове пошкодження клітин, відповідальних за кольоровий зір. Діагноз поставили — токсичне ураження сітківки очей.

Чоловікові призначили курс гормональної терапії. У результаті жодних зрушень так і не сталось. Лікарі підозрюють, що зміни є незворотними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 звичок, які викликають імпотенцію

Скарги на порушення зору після прийому препаратів на основі силденафілу лікарі фіксували й раніше. Найчастіше це була світлобоязнь, фотофобія, помутніння зору і забарвлення всього видимого в синій колір. Однак максимум через добу ці побічні дії минали.

Раніше назвали дешеві таблетки, які підвищують потенцію. Як виявилося, це аспірин. У чоловіків, які його вживали, кількість успішних статевих актів зросла від 31% до 78%. Такий ефект викликаний кроворозріджувальною властивістю цього препарату.

Зараз ви читаєте новину «Через побічну дію віагри чоловік бачить усе в червоному кольорі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути