Ексклюзиви
неділя, 09 червня 2024 21:40

Як захистити волосся влітку: сім ключових правил

Як захистити волосся влітку: сім ключових правил
Блестят и не тускнеют: советы, как защитить волосы во время летнего сезона Фото: pinterest

Волосся влітку буде здоровим та красивим, якщо знати кілька правил догляду.

Під час літнього сезону не забувайте одягати капелюшки, зволожуйте та не перегрівайте волосся, а також багато пийте. Gazeta.ua ділиться сімома порадами, як зберегти волосся блискучим та здоровим.

Як захистити волосся влітку

Захист від сонця. Носіть шляпи або капелюшки, щоб захистити волосся від прямих сонячних променів. Також можна використовувати засоби для волосся з SPF.

Використовуйте зволожуючі засоби. Під впливом сонця волосся може висихати. Використовуйте зволожуючі шампуні, кондиціонери та олії для волосся, щоб утримати їх зволоженими.

Захист від хлору та солі. Перед купанням у басейні або морі змочіть волосся прісною водою. Це допоможе запобігти вбиранню хлору або солі. Після купання вимийте волосся шампунем та нанесіть кондиціонер.

Уникайте перегріву волосся. Старайтеся обмежити використання гарячих інструментів для укладання волосся, таких як фен або вирівнювач. Якщо ви все ж хочете укласти волосся, використовуйте захисний спрей перед тим, як застосовувати тепло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що їсти, щоб не випадало волосся: ці продукти мають стати звичними у раціоні

Регулярні стрижки. Під час літа волосся схильні до пошкоджень. Регулярні стрижки допоможуть знищити пошкоджені кінчики і зберегти волосся здоровими.

Питна вода та збалансоване харчування. Пам'ятайте про важливість збалансованого харчування та вживання достатньої кількості води. Це впливає на здоров'я волосся зсередини.

Експериментуйте з зачісками. Використовуйте легкі, неважкі зачіски, щоб утримати волосся з відкритими плечима та шиєю для більшого охолодження під час спеки.

Багато хто любить приймати гарячу ванну або душ. Однак це не зовсім корисно для голови, бо гаряча вода має властивість пересушувати шкіру.

Візьміть у звичку мити волосся теплою або злегка прохолодною водою. Незабаром ви відчуєте, що свербіж зовсім пройшов.

Зараз ви читаєте новину «Як захистити волосся влітку: сім ключових правил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути