пʼятниця, 23 листопада 2018 01:36

Як вода з лимоном може замінити ліки

 

Вода з лимоном по своїй суті є натуральним лимонадом, за допомогою якого можна поправити здоров'я без застосування ліків.

Завдяки такому натуральному лимонаду, можливо вивести з організму токсини, підправити здоров'я нирок і шлунково-кишкового тракту. Також лимонна вода сприятливо впливає на роботу суглобів, зменшуючи біль. І головне, вода з лимоном виводить жири, допомагаючи зменшити вагу і надати організму додатковий тонус.

Вагомий аргумент - вода з лимоном запобігає раку. Це пов'язано з тим, що лимони є потужним лужним продуктом. Численні дослідження показали, що рак не може "процвітати" в лужному середовищі. (Вживання води з лимоном - не гарантія, але міра застереження, яку ви в силах приймати).

Перш ніж почати лікування, необхідно порадитися з лікарями - в першу чергу, з гастроентерологом і кардіологом.

Кому вода з лимоном може принести користь?

 

Пити воду з лимоном може кожний, але якщо ви не маєте алергії на лимон, і, якщо не страждаєте від виразки шлунка.

Рекомендується починати пити воду з лимоном рано вранці натщесерце, до того, як ви почистили зуби.

На які результати очікувати від води з лимоном?

Вода з лимоном - це чудовий тонізуючий засіб, який регулює рівень ензимів в печінці. Печінка здатна почати виробляти більше цього ферменту завдяки натуральному лимонному соку з водою. Жоден інший продукт на це не здатний.

Лимон також регулює рівень кисню і кальцію в печінці. Відбувається це завдяки тому, що вода з лимоном регулює рівень вуглеводів в крові, який відповідає, власне, за вміст кисню в крові.

Конкретна користь

1. Вода з лимоном корисна при вагітності.

Вода з лимоном допоможе відновити втрату вітаміну С в організмі. Вітамін С також виступає як антиоксидант, що допомагає організму справитися з вірусами. Також вітамін С допомагає формуванню кісткової тканини ще ненародженої дитини. Завдяки високому вмісту калію, суміш води з лимоном допомагає формуванню клітин мозку і нервової системи плода. Вода з лимоном регулює природну перистальтику кишечника і зміцнює імунну систему.

Більш того, лимон з водою містить кальцій і магній, які допомагають справлятися з астмою, підвищують чутливість до інсуліну, нормалізують рівень цукру в крові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порахували, скільки українці витрачають на ліки

2. Користь для людей, які страждають від серцево-судинних захворювань.

Дослідження показали, що регулярне споживання натщесерце води з лимоном допомагає очистити артерії і судини. Для цього воду з лимоном необхідно пити 10-12 разів протягом дня (з проміжком в одну годину) протягом декількох днів.

 

Під час лікування необхідно пити солону воду або трав'яні чаї. Цей спосіб також допомагає скинути вагу, підняти чутливість до інсуліну, нормалізувати рівень цукру в крові.

3. Вода з лимоном допомагає позбутися зайвої ваги.

Неодноразові дослідження цілющої дії води з лимоном довели, що регулярне споживання такого "лимонаду" допомагає тим, хто страждає від надлишку ваги. Непогано, на думку дієтологів, комбінувати деякі дієти для схуднення із споживанням води з лимоном.

4. Вода з лимоном корисна для шкіри.

Вітамін С, що міститься в лимоні, поліпшить стан шкіри, омолоджуючи її зсередини організму. Фактично, суміш натурального соку з водою впливає на організм, як засіб, що уповільнює старіння. При цьому навіть зменшується кількість зморшок і вугрової висипки (у кого вона є).

Вода з лимоном загоює рубці і невеликі шрами від опіків. Лимон також діє як охолоджуючий засіб при слабких опіках, що допомагає зняти біль і печіння.

5. Лимонна вода допомагає в лікуванні інфекції дихальних шляхів.

Лимон допомагає впоратися з інфекціями дихальних шляхів, ангіною і запаленням мигдалин. Щоб швидше вилікувати ангіну, необхідно вичавити половину цілого лимона, розбавити з водою (приблизно півсклянки води) і регулярно полоскати цим розчином горло.

6. Вода з лимоном очищає кров.

Вода з лимоном допомагає очистити кровоносні судини і артерії. Також лимонна вода чистить саму кров. Це властивість розчину води з лимоном можна використовувати при лікуванні таких небезпечних захворювань, як холера або малярія.

 

Як приготувати лимонну воду

Якщо ви важите приблизно 70 кілограм, досить вичавити половину цілого лимона і розбавити половиною склянки очищеної води. Дві таких порції необхідно випивати за день, по одній склянці за один раз (в день - 200 грам води плюс вичавлений лимонний сік).

Якщо ви важите 90 кілограмів і більше, подвійте дозу, вичавлюючи цілий лимон в цілий стакан води. Якщо вам здається, що суміш недостатньо насичена (або навпаки - надто кисла для вас), можна або додати, або зменшити кількість води.

У гарячий чай не можна класти лимон, бо вітамін С, як і інші корисні речовини в складі цього цитруса, будуть зруйновані. Найкраще почекати, коли чай трохи охолоне, і видавити в нього лимонний сік. Також корисно їсти скибочки лимона з цукром.

Зараз ви читаєте новину «Як вода з лимоном може замінити ліки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути