середа, 11 липня 2018 05:28

Як перебування на сонці впливає на секс

Як перебування на сонці впливає на секс
Вчені дізналися, як сонце впливає на секс. Фото gs.fm

Вчені розповіли про користь сонця для сексуального здоров'я.

"Під час дослідження було виявлено, що перебування на сонці стимулює вироблення вітаміну D, а також покращує настрій. Виявилось, що і секс набуває яскравіших забарвлень, адже вплив сонячних променів стимулює вироблення тестостерону і згодом позитивно впливає на якість сексу", - повідомила Елі Ділкс, експерт з питань охорони здоров'я, пише Maxim.

"Тестостерон робить сильний вплив на нашу сексуальну активність. Дослідження вчених свідчать про те, що сонце стимулює його вироблення, а це означає, що сонячні промені можуть поліпшити якість сексуального життя. Також ці результати підтверджують теорію про те, що жінки з дефіцитом вітаміну D мають більш низькі рівні естрогену. Це, в свою чергу, негативно впливає на жіноче лібідо".

Вчені виявили, щоб отримати необхідну дозу вітаміну D і простимулювати вироблення необхідних гормонів, людині достатньо перебувати на сонці близько 30 хвилин за два тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечний секс: 5 випадків, коли шкідливо ним займатися

Найкраще відчувають оргазм жінки старші за 36 років. Жінки віком 20-30 років багато уваги приділяють зовнішньому вигляду. Це не дозволяє насолодитися процесом та отримати задоволення.

Зараз ви читаєте новину «Як перебування на сонці впливає на секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути