субота, 10 лютого 2018 05:28

4 нестандартні ідеї для цікавого вікенду

4 нестандартні ідеї для цікавого вікенду
Не варто відмовлятися від картингу, сквошу, чайної церемонії та інших незвичних справ. Так зробите вихідні насиченими і корисними. - Фото: good-avtonews.ru

Вихідні часто хочеться провести з користю. Навіть коли не маємо планів і не уявляємо, чим зайнятися. У такий момент варто поглянути на життя з іншого боку і зробити те, що дасть відчуття свободи.

Позбудьтеся "валізи" справ. Обдумайте завдання, які накопичилися за довгий час. Можливо, їх не дуже хочеться робити, тому ви і відкладали "на потім". Проте поступово розвантажуючи цю "валізу", відчуватиме полегшення. Адже ставити "галочки" значно приємніше, ніж постійно думати про нереалізовані справи - пише портал "Garmoniazhizni".

Розвивайте естетичний смак. Відвідайте концерт або екскурсію, які на перший погляд не видалися цікавими. Якщо не знаєте виконавця або не чули про пам'ятки якоїсь місцевості - це не значить, що захід буде нудним. Просто ви розширите власні горизонти, а на додаток отримаєте нові емоції.

Проживіть кілька життів. Це можливо, коли поринаєте в іншу реальність - за допомогою книги або фільму. При цьому варто приділяти час тим роботам, які дають розвиток та змушують думати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальні осінні вихідні: 8 важливих порад від батька трьох дітей

Прийміть виклик. Не відмовляйте друзям, які пропонують незвичний відпочинок - тир, сквош, картинг, відвідування чайної церемонії чи екстремального тренінгу. Вийшовши із зони психологічного комфорту, зможете отримати адреналін, пережити нові почуття, отримати досвід. Після цього кожен вікенд будете проводити яскраво та корисно.

Психолог Валерій Палій застерігає від активного користування соцмережами. Каже, що в онлайн-просторі, як правило, нічого корисного не відбувається. Люди просто дивляться новини з життя знайомих та цікаву для себе інформацію. Фахівець пропонує відмовитись від гаджетів хоча б на свята і розповідає, чим замінити соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «4 нестандартні ідеї для цікавого вікенду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути