четвер, 01 вересня 2016 15:25

10 хвилин на біговій доріжці позбавлять зайвих кілограмів

 

Багато експертів вважає, що одним з головних способів схуднення є ранкові і вечірні пробіжки. Але давайте говорити відверто. Через погодні умови, лінь, різні відмовки, невідповідну спортивну форму ми відмовляємо собі в цьому. Тому придумана прекрасна заміна - бігова доріжка, яку можна встановити у себе вдома.

Люди, що займаються спортом, часто скаржилися на неефективність цього тренажера. Вони потіють по пів години, вдаються до послуг тренера, скачують спеціальні додатки, підтримують на потрібному рівні частоту серцевих скорочень, але все це не приносить ніяких результатів. Вся справа у тому, що потрібно знайти правильний підхід і правильні вправи. Тільки тоді можна отримати реальні результати.

Якщо ви намагаєтеся максимально поєднати і силові, і кардіо вправи на одному тренуванні в спортзалі, є ймовірність, що витрачати багато часу на біговій доріжці не захочеться. Важливо пам'ятати, що м'язи потребують розігріву. Саме тому слід виконувати певні вправи. Це зовсім не означає, що вам потрібно віддавати перевагу тільки кардіо тренуванням перед усіма іншими заняттями в залі - 10 хвилин цілком достатньо для розігріву.

Дане тренування досить просте - в ньому немає необхідності в регулюванні налаштувань бігової доріжки кожні 30 секунд. Розроблене воно було творцями Shred415 Бонні Микелі і Трейсі Ремер. Вправи поєднують в собі дві хвилини ходьби різного рівня складності, плюс міні - спринт у кінці. Особливість тренування: більш тривалі навантаження і зміна швидкості і рівня нахилу. Все це для того, щоб підняти частоту серцевих скорочень, спалити більше калорій, а також поліпшити вашу витривалість.

Чи готові попотіти по повній? Обов'язково спробуйте ці вправи (і тримайте напоготові рушник). Але і не забувайте про такий важливий момент, як правильне харчування. Все це разом обов'язково приведе вас до успіху і допоможе створити ідеальну фігуру.

До речі про харчування ... Кілька порад про те, як воно може вплинути на тренування:

• необхідно всього лише 60 ккал вуглеводів для видимого результату;

• чотири ложки каші або половини пачки хлібців достатньо для тренування;

• всі отримані вуглеводи йдуть під час силових вправ, які повинні тривати не менше 45 хвилин;

• жирові клітини ви будете спалювати на біговій доріжці;

• тренування повинне бути інтенсивним, ви маєте викладатись максимально.

 
Зараз ви читаєте новину «10 хвилин на біговій доріжці позбавлять зайвих кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути